Heftig! Een Facebook-selfie heeft misschien wel het leven van een vrouw in nood gered

Het sociale platform Facebook kan voor sommige mensen fataal zijn. Deze vrouw is bijvoorbeeld van een pier afgelopen toen ze haar status aan het checken was. Bij Stacy, een vrouw uit Kentucky (V.S.) heeft het platform misschien wel haar leven gered.

De echtgenoot van de vrouw had haar op de badkamer betrapt toen ze aan het telefoneren was met een andere man. Hij begon haar hierna in elkaar te slaan met een handpistool. Na de confrontatie had de man de telefoonlijn eruit getrokken. De vrouw had op het moment geen bereik op haar mobiele telefoon, maar wel Wifi. Ze heeft vervolgens een foto gemaakt van haar bebloede gezicht en heeft deze op Facebook gezet met de woorden: “Kan iemand mij helpen?”

Een van haar vrienden heeft de post gezien en direct de politie gebeld. Toen de agenten arriveerden was de echtgenoot van Stacy, Donnie gevlucht. De agenten hebben ‘m in de buurt gevonden en opgepakt. Hij had het handpistool verstopt in een opgehangen schommel waar de zoon van het koppel mee speelde. Waar Facebook toch niet goed voor is. Let op! Onderstaande video kan schokkende beelden bevatten.

Reageer op artikel:
Heftig! Een Facebook-selfie heeft misschien wel het leven van een vrouw in nood gered
Sluiten