Kevin Eyken
Kevin Eyken Tech 1 mrt 2019

Nieuwe trailer Hellboy (2019) toont epische gevechten en meligheid

De nieuwe Hellboy trailer staat live en hij wordt een stuk beter ontvangen dan de eerste. Dat komt voornamelijk door de combinatie tussen het lompe geweld en de grappen – die vooral door hoofdpersoon Hellboy worden geuit. Waar de eerste trailer wellicht iets te jolig was, daar laat de nieuwe trailer ook de nodige (bloederige) actiescènes zien. En epische gevechten in zowel andere dimensies als op aarde.

Hellboy voorzien van heerlijke nieuwe trailer

Er wordt gevochten tegen enorme demonen die mensen in stukken hakken. We zien Daniel Dae Kim (bekend van Lost en Hawaii Five-O) transformeren in een half-mens, half-panter wezen. Ian McShane (een acteur met een heerlijk diepe stem) neemt de rol van Professor Bruttenholm op zich. En Milla Jovovich schittert als kwaadaardige opperheks. Of de reboot zo goed gaat worden als de eerdere films, dat durven we nog niet te zeggen. Maar deze trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

De nieuwste Hellboy-film zou oorspronkelijk een vervolg worden op Hellboy II: The Golden Army. Dit was de tweede film uit Guillermo Del Toro’s reeks, de legendarische regisseur van Pan’s Labyrinth en Pacific Rim. Del Toro werd echter niet volledig betrokken bij dit derde deel en dus wilde voormalig hoofdrolspeler Ron Perlman ook niet meewerken. Toen duidelijk werd dat een geheel nieuw team zou werken aan de derde film, werd besloten dat het een reboot moest worden. En met een reboot moest ook een nieuwe Hellboy gekozen worden.

Deze versie van de felrode half-demon wordt gespeeld door David Harbour (die je waarschijnlijk kent als de sheriff uit Stranger Things). Uiteraard zijn de verschillen tussen zijn vertolking en die van Ron Perlman merkbaar, maar David Harbour brengt de nonchalante houding goed over. Dat de make-up ook weer in deze film fantastisch is gedaan, mag overigens ook duidelijk zijn.

Hellboy moet begin april uitkomen in de bioscoop in Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer Hellboy (2019) toont epische gevechten en meligheid
Sluiten