Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 27 mei 2019

Hellboy bedenker reageert op geruchten: Netflix serie in het verschiet?

De recente reboot van Hellboy was zowel financieel als inhoudelijk een flinke teleurstelling. Desondanks hopen fans nog steeds op een serie rondom deze superheld. Hierdoor werden geruchten dat Netflix een serie ging maken steeds groter. Bedenker Mike Mignola reageert op die geruchten en laat ons precies weten of we de serie kunnen verwachten. 

Hellboy als Netflix serie?

Ondanks dat de onlangs verschenen nieuwe Hellboy film zeer slecht ontvangen werd, blijkt dat fans het personage nog lang niet beu zijn. Ze willen namelijk nog steeds een Netflix serie rondom deze onconventionele superheld zien.

Tekenaar Mike Mignola, die de Hellboy comic heeft geschreven, heeft echter laten weten niets van een dergelijk serie af te weten. Alhoewel hij niet uitsluit dat er ooit zoiets komt geeft hij aan dat er momenteel geen dergelijke serie in de maak is.

Guillermo del Toro

In 2004 en 2008 verscheen er al twee films rondom de eerdergenoemde superheld. Deze waren gemaakt door de Oscar-winnende regisseur Guillermo del Toro en hadden een hoofdrol voor Ron Perlman. Veel mensen waren enthousiast, maar de verfilming was niet erg trouw aan de comics.

Hellboy nieuwe trailer

Vandaar dat er jaren later een reboot werd aangekondigd. Dit keer met Mike Mignola als scenarist. De productie van deze film bleek echter zo vervelend te verlopen, dat hij zijn naam niet meer aan het project verbonden wilde hebben. Wat gezien de dramatische ontvangst misschien een goede keuze bleek te zijn.

Andere Netflix projecten

Gelukkig is Netflix momenteel wel met een hoop andere projecten bezig. Waaronder een serie rondom de comic-reeks The Magic Order. De pilot hiervan gemaakt worden door niemand minder dan Furious 7 en Aquaman regisseur James Wan.

Daarnaast komt er een nieuw seizoen van Black Mirror en zal er een langverwachte vervolgfilm verschijnen waarin Samuel L. Jackson een hoofdrol heeft.

Meer nieuwtjes, aanraders en updates omtrent titels die van de streamingdienst gaan verdwijnen zijn te vinden in ons Netflix overzicht.

Reageer op artikel:
Hellboy bedenker reageert op geruchten: Netflix serie in het verschiet?
Sluiten