Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 10

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe geweldige gadgets voor een prikkie. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 10 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar.

Friteuse – Kruidvat

Sommige mensen zeggen dat ongezond eten goedkoper is dan gezond eten. Hier kunnen we een ellenlange discussie over voeren in de hoop dat groente het wint van suiker en vet, maar de Kruitvat heeft hier helemaal geen zin in.

Zij verkopen namelijk een friteuse voor slechts 19,99 euro. Dat is zo goedkoop dat je voor het geld dat je overhoudt alsnog groenten, havermout en quinoa kunt kopen. Goed compromis, toch?

Kruidvat

Kunststof Lichtbox met Stift – Kruidvat

Deze gadget is speciaal ontworpen voor ieder huis waarin geen ruimte is voor een lamp én een notitieblok: een lamp en een notitieblok in een. De studenten en binnenstadbewoners van Amsterdam en Utrecht staan al in de rij voor de Kruidvat om deze gadget te scoren. Prijs: 4,99 euro.

Kruidvat

Karcher Window Vac Wv2 Premium 10 – Blokker

Ramenlappen is niet zo’n chique klusje. Daar kun je verandering in brengen door deze door batterijen aangedreven ramenreiniger aan te schaffen. Dit bespaart tijd en moeite, maar zeker geen geld. Maar dat is het ramenlappen 2.0 wel waard. Prijs: 64,99 euro.

Blokker

Drinkfles met infuser – Blokker

Ondergetekende zou het tof vinden als jullie dit artikel uit de Volkskrant zouden lezen, en vervolgens deze fles kopen. Gooi er een citroentje in, aardbeien, een complete komkommer, of gewoon helemaal niks. Vul hem vervolgens met kraanwater, et voila: water uit fles! Prijs: 3,99 euro.

blokker

DIY letterlamp – Hema

Vraagje: wat is er leuker dan een letterlamp? Juist: een DIY Letterlamp. Wat is er leuker dan een DIY letterlamp voor 6 euro? Precies! Een DIY Letterlamp in de sale voor 3 euro. Need we say more?

Kruidvat

Deze week zijn er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-).

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 10
Sluiten