Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 12

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe geweldige gadgets voor een prikkie. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 12 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar

Babage weger – Hema

De lente is begonnen! Dat betekent dat de zomer al bijna weer voor de deur staat, en dát betekent dat we onze koffers al weer bijna mogen pakken om op zomervakantie te gaan. That escalated quickly. Het is dus nooit te vroeg om deze babage weger in huis te halen. Prijs: 13 euro.

Hema

Enrico Multi Peeler – Kruidvat

Keukenlades liggen vaak propvol met de vreemdste apparaatjes en gadgets om je groenten, fruit en ander eten mee te bewerken. Je kunt nu zeker de helft van de inhoud van die lades wegdoen, want deze Multi Peeler neemt zo goed als al het werk over. Althans, als je uitvogelt hoe het ding werkt. Prijs: 2,49 euro.

Hema

Telefoonhoesje iPhone 6 – Hema

De ondergetekende heeft vorige week haar iPhone laten vallen, met een compleet kapot scherm tot gevolg. Als ze iets minder gierig was geweest had ze wellicht de goede keuze gemaakt om wél vier euro uit te geven aan dit telefoonhoesje. Hopelijk maak jij wel een verstandige keuze.. Prijs: 6 euro.

Hema

Watshome foodprocessor – Kruidvat

Je weet pas dat je een foodprocessor hebt gemist wanneer je hem hebt. Je kunt namelijk alles met dit apparaat: hakken, snijden, mixen, kneden, prakken, noem maar op. Bij de Kruidvat is hij deze week maar 19,99 euro.

Hema
Helaas heeft de Kruidvat (en het internet) geen mooiere foto van deze foodprocessor beschikbaar.. 

Banaanbox of appelbox – Blokker

Er is maar weinig zo irritant als het meenemen van een appel of banaan naar je werk, en er op je werk achter komen dat die compleet is overleden in je tas. Daar gaan je gezonde voornemens. De Blokker zorgt er voor dat dit nooit meer voorkomt. Prijs: 1 euro.

Hema
Ook verkrijgbaar in appel-vorm.

Een week geleden waren er ook prachtige gadgets te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-).

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 12
Sluiten