Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Gadgets 29 maart 2018

Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 13

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe geweldige gadgets voor een prikkie. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 13 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar.

Verlichtingssnoer clipjes 3,25 meter – Hema

Als je leuke foto’s hebt dan is het zonde ze in een donker hoekje van de kamer te zetten. Met dit lichtsnoer blijft geen foto onopgemerkt. Prijs: 5 euro.

Hema

Fujifilm Instacs Camera Wide 300 – Hema

Niet alleen Polaroid foto’s zelf zijn top, maar ook de Instax camera van Fujifilm waar je ze mee maakt mag er wezen. Prijs: 109,.95 euro.

Hema

Bourgini bakplaat ONE4ALL 4004 – Blokker

Met het paasweekend voor de deur ben je geen echte Hollander als je niet over een gourmette-achtig grill apparaat beschikt. Met dit exemplaar op tafel maak je zeker de blits bij je familie. Prijs: 50,99 euro.

Hema

Horlogeversteller – Kruidvat

Dit is nou echt zo’n gadget die je maar eens in de 3 jaar nodig hebt. Maar als je hem voor 1,99 euro bij de Kruidvat koopt ligt hij vast niet in de weg.

Hema

Watshome Citruspers – Hema

Er bestaan mooie elektrische citruspersen, maar er gaat niets boven een apparaat dat je gewoon met de hand moet bedienen. Daar kan weinig aan kapot gaan en is net zo snel. Waarom moeilijk (lees: duur) doen als het makkelijk (lees: goedkoop) kan. Prijs: 5,99 euro.

Hema

Een week geleden waren er ook prachtige gadgets te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-).

Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je iedere week de mooiste gadgets scoren voor een prikkie. Benieuwd wat er deze week in de schappen ligt? Check dan hier onze vijf favoriete gadgets. En kijk dan direct even welke mooie en bizarre dingen je op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 13
Sluiten