Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 15

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe geweldige gadgets voor een prikkie. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 15 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar.

Powerbank – Hema

Een powerbank is een erg praktische gadget die tegenwoordig bijna onmisbaar is wanneer je op reis bent. Praktisch betekent niet altijd saai, zo laat de Hema zien met deze prachtige panter powerbank met 2600 mAH lithium batterij. Grrr. Prijs: 12,50 euro.

Kruidvat

Mini sealer – Blokker

Een mini sealer, je denkt misschien; wat moet ik er mee? Wat dacht je van het dichtmaken van je plastic boterhamzakjes? Dan heb je in ieder geval nooit meer halve boterhammen en handen vol hagelslag in je tas rondslingeren. Prijs: 2,50 euro.

Kruidvat

Laadkabel micro-USB – Hema

De Hema is in een gezellige lente-bui en maakt van hun nieuwe praktische producten, gezellige items. Zo toveren ze de laadkabel om in een enorm zoete gadget. Leuk, als het je smaak is tenminste. Prijs: 7,50 euro.

Mouthguard Challenge spel – Blokker

Dit spel is misschien niet echt een gadget, maar zorgt wel gegarandeerd voor spierpijn aan je kaken. Van het lachen bedoelen we dan hè. Wil je wat inspiratie opdoen? Zoek dan even naar ‘mouthguard challenge’ op Youtube. Succes gegarandeerd. Prijs: 7,00 euro.

kruidvat

Multi Color Nikkei Wake-Up Light – Kruidvat

Er zijn veel mensen die een hekel hebben aan opstaan. Er is geen wekker die dit gemakkelijker kan maken voor ze. Er bestaan wel wekkers die het wat prettiger kunnen maken. Wakker worden met een zacht licht en een muziekje is zo slecht nog niet. Prijs: 19,99 euro.

Kruidvat

Deze gadgets waren vorige week te koop bij je favoriete winkels. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je iedere week de mooiste gadgets scoren voor een prikkie. Benieuwd wat er deze week in de schappen ligt? Check dan hier onze vijf favoriete gadgets. En kijk dan direct even welke mooie en bizarre dingen je op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 15
Sluiten