Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 16

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe gadgets voor nop. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 16 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Action Pro 1080P Ultra HD Waterproof Sportcamera – Kruidvat

Een GoPro schiet toffe beelden. Dat brengt alleen wel een aardig prijskaartje met zich mee. Geen zin om honderden euros uit te geven, maar ben je wel benieuwd hoe het is om met een actioncam rond te lopen? Maak dan eerst een testreisje met deze camera, die slechts 17,99 euro kost.

Hema

Emerio Popcornmachine POM-111241 – Blokker

Popcorn is dé klassieke snack voor wanneer je een film aan het kijken bent. Met dit apparaat in huis heb je altijd popcorn voor handen, en ruikt je complete huis naar zoetigheid. Dubbel winnen! Prijs: 19,99 euro.

Hema

USB-stick 8GB – Hema

Sommige gadgets zien er high-tech en luxe uit. De Hema houdt ze liever simpel en speels. Is dat meer je ding? Dan heb koop je voor 11 euro deze 8GB USB-stick.

Hema

Speaker draadloos – Hema

We blijven nog even in de felgekleurde speelse sferen met deze draadloze speaker van de Hema. Hij is niet voorzien van Bluetooth, maar wel gemakkelijk te gebruiken via de bijgeleverde AUX kabel. Of het geluid mooi is weten we niet, maar voor 17,50 euro mag je niet al te veel verwachten.

Hema

HP 2620 All-in-One Wifi Printer – Kruidvat

Printers; de meest onhandelbare en gehate apparaten die er in huis te vinden zijn. Veel mensen hebben de hoop in printers al zolang ze zich kunnen herinneren opgegeven. Jij niet? Ga dan naar de Kruidvat voor deze HP printer van 39,99 euro.

kruidvat

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 16
Sluiten