Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 17

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld met handige gadgets. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe gadgets voor bijna niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 17 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Waterproof draadloze speaker – Kruidvat

De Kruidvat heeft deze week een fijne gadget in de schappen liggen die je mee kunt nemen op ieder tripje: een waterproof draadloze bluetooth speaker. We kunnen niet veel zeggen over de geluidskwaliteit, maar erger dan het schelle geluid dat uit je smartphone komt kan het nooit zijn. Prijs: van 39,99 euro voor 17,99 euro.

hema

Opblaasbare Unicorn zwemband – Blokker

Het is nu misschien nog niet warm genoeg om rond te dobberen op deze opblaasbare unicorn, maar je kunt er nooit vroeg genoeg bij zijn. Haal deze parel dus alvast in huis. Dan kun je als de eerste zonnestralen schijnen zelf ook het water op om te shinen. Leuke woordspeling hè. Prijs: 9,99 euro.

Blokker

Barbecue-emmer – Hema

Dit is er ook eentje voor het mooiere weer; een barbecue die je gemakkelijk mee kunt nemen het park in of naar je bbq-loze vrienden. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: 15 euro.

Hema

Solar Lantaarn – Hema

De Hema heeft vanaf nu deze geinige solar lantaarn in de collectie. Het lijkt op een simpele pot met een snoertje er in, maar op de deksel van de pot zit een klein zonnepaneeltje en het snoer is voorzien van LED-lichten. Sfeer verzekerd voor 9 euro (in verschillende formaten verkrijgbaar).

Hema

Bluetooth Fitness Tracker – Kruidvat

Onder het mom van ‘het is nooit te laat om te beginnen aan je zomerbody’ kun je bij de Kruidvat nu een Bluetooth fitness tracker scoren. De gadget is voorzien van een hartslagmeter, stappenteller, en geeft notificaties en waarschuwingen (ook op je smartphone). Het is een simpel apparaatje, maar voor deze prijs mag je ook niet veel verwachten. Prijs: van 29,99 naar 14,99 euro.

hema

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 17
Sluiten