Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 2 mei 2018

Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 18

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld met fijne gadgets. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe gadgets voor een kleine prijs. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 18 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

2-pak polsbanden tegen reisziekte – Hema

Wagenziekte (ookwel reisziekte) is heel vervelend, dat hoeven we niemand uit te leggen. Wie alle soorten pillen al heeft geprobeerd zonder goed resultaat kan deze polsbanden proberen. Prijs: 5,00 euro.

kruidvat

Joseph Joseph Duo avocado tool – Blokker

De avocado is he-le-maal hip. Daarnaast is het ook gewoon een lekker stukje fruit. Of is het groente? Anyway, je koopt een handige avocado tool voor slechts 6,99 euro bij de Blokker die schilt, ontpit en snijdt.

Kruidvat

Medisana Medinose – Kruidvat

Hiep hoi, het hooikoorts seizoen draait weer op volle toeren. Wie last heeft van inhalatie-allergieën en deze zonder medicijnen wil tegengaan moet deze lichttherapie eens proberen. Prijs: 24,99 euro.

kruidvat

GEFU Spirelli spiraalsnijder – Blokker

‘Pasta’ maken van groente, het kan met de spirelli. Met deze handige gadget staat er binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. Prijs: 15,00 euro.

Blokker

Terrasheater – Kruidvat

De Kruidvat verkoopt deze week een terrasheater die ideaal is voor op je balkon of in je kleinere tuin. De heater is niet groot (check zeker even de afmetingen en het vermogen) maar kan je wellicht net dat beetje extra comfort geven als je buiten wilt zitten. Prijs: 17,99 euro.

kruivat

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 18
Sluiten