Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 9 mei 2018

Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 19

De schappen van je favoriete winkels worden wekelijks gevuld met fijne gadgets. Zo vind je in de Hema, Kruidvat en Blokker iedere week nieuwe gadgets voor een kleine prijs. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 19 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Medisana Nekmassagekussen – Kruidvat

De Lidl heeft dit kussen ook regelmatig in de schappen liggen, en dat betekent: kwaliteit gegarandeerd. Bestel hem vanavond nog en geniet morgen op je vrije Hemelvaartsdag al van een heerlijke nekmassage. Prijs: 16,99 euro.

Hema

Solar tuinstekers met vlameffect – Kruidvat

Nee, de Kruidvat heeft flame niet verkeerd geschreven. Er staat vlameffect. Enfin. Een handige gadget wanneer je lucifers op zijn en je de echte fakkels niet aan kunt steken. Prijs: 5,99 euro.

Hema

LED fietslampjes – Hema

LED fietslampjes worden nog vaker gejat dan fietsen zelf. Toch zijn ze de kleine investering waard, zolang je ze niet aan je stuur laat hangen. Dan vraag je er haast om hè.. Prijs: 6 euro.

Hema

Bestway Lay-Z Spa Bali – Blokker

Een eigen spa in je tuin: DAT IS WAT JE WILT EN HET KAN VAN JOU ZIJN. Need we say more?! Prijs: 349 euro.

hema

Vuurschaal met grill – Blokker

Een vuurkorf is leuk maar maakt zoveel rommel. Een vuurschaal daarentegen houdt je tuintje schoon en biedt ook de mogelijkheid om op te grillen. Dat is wat je noemt ‘dubbel winnen’. Prijs: 17,50 euro.

Hema

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 19
Sluiten