Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 20

Ook al verwacht je het misschien niet, de schappen van de Hema, Kruidvat en Blokker worden wekelijks gevuld met fijne gadgets. Je vindt er iedere week fijne gadgets voor een kleine prijs. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook in week 20 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Solar tuinlampion – Hema

De lange zomeravonden komen er weer aan, en zijn stiekem al een beetje van start gegaan. Pimp je tuin met deze solar tuinlampion om het barbecueseizoen echt te openen. Verkrijgbaar in verschillende dessins. Prijs: 7 euro.

Kruidvat

Watshome Hakmolen – Kruidvat

Eten uit pakjes, blikken en potten wordt steeds minder populair. Fresh food en unprocessed food is wat ons lichaam nodig heeft. Een hakmolen in je keuken is een handig apparaat om zelf tappenades, sauzen of bijvoorbeeld granola mee te maken. Prijs: 9,99 euro.

kruidvat

Tomado Smart Fryer TM-1975 – Blokker

We hoeven niemand uit te leggen dat frituren ongezond is. Daar is een (gedeeltelijke) oplossing bedacht in de vorm van een ‘smart fryer’. Dit apparaat bakt met hete lucht in plaats van met vet. Dat is pas vet. Prijs: van 119 euro, voor 59,50 euro.

kruidvat

Soundlogic Bluetooth Lantaarnspeaker – Kruidvat

Over lekkere multifunctionele gadgets gesproken; deze lantaarnspeaker is er een van. De speaker verandert van kleur terwijl je muziek luistert. Daarnaast is hij voorzien van een ingebouwde powerbank. En dat allemaal voor 14,99 euro.

kruidvat

Luxe 2-persoons luchtbed – Kruidvat

Ondanks dat de onderstaande foto zacht uitgedrukt cheesy is, is het altijd handig een 2-persoons luchtbed in je kast te hebben liggen. Ideaal voor logés, want we weten allemaal dat een slaapbank voor geen meter ligt. Prijs: van 69,99 euro, voor 34,99 euro.

kruidvat

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 20
Sluiten