Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 23

Ook al verwacht je het misschien niet, de schappen van de Hema, Kruidvat en Blokker worden wekelijks gevuld met wat must-have gadgets. Je vindt er iedere week fijn spul voor een kleine prijs. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook in week 23 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Ricatech platenspeler Executive RTT25 – Blokker

Met deze platenspeler kun je zowel thuis als op locatie lekkere platen spelen. Hij is voorzien van ingebouwde speakers dus je kunt hem zelfs meenemen naar het park. Al weten we niet of je platen dat overleven. Prijs: van 69,99 euro naar 29,99 euro.

Hema

Nietmachine – Hema

Oke, dit is misschien geen elektronische gadget, maar het is wel een heel tof ding. Specificaties? Die heeft de Hema niet voor je. Al heb je die ook niet nodig. Geef je oude nietmachine aan je moeder en koop dit exemplaar bij de Hema. Prijs: 1,50 euro.

Hema

Solar Muurlamp – Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je deze week een solar muurlamp kopen. De lamp die werkt op zonne-energie is handig voor in de tuin en laadt zich daar automatisch op. Prijs: 5,99 euro.

Hema

Medisana Manicure- en Pedicureset – Kruidvat

Een professionele manicure- en pedicurebehandeling is vaak erg prijzig. Medisina claimt daarom dat je net zo goed dit apparaat in huis kunt halen. Eerst zien en dan geloven? Haal dit ding in huis voor slechts 24,99 euro.

Kruidvat

Verlichtingssnoer 17 lampjes – Hema

Geef je een feestje, of ben je gewoon op zoek naar wat meer sfeer in huis? Misschien dat dit vrolijke verlichtingssnoer van de Hema je dan kan redden. Het snoer met 17 lampjes werkt op batterij. Prijs: 7,50 euro.

Hema

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 23
Sluiten