Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 24

Ook al verwacht je het misschien niet, de schappen van de Hema, Kruidvat en Blokker worden wekelijks gevuld met wat must-have gadgets. Je vindt er iedere week fijn spul voor een kleine prijs. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook in week 24 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Fujifilm Instax Camera WIDE 300 – Hema

Deze polaroid camera van Fujifilm is gemakkelijk te bedienen en heeft een toffe retro look. Met deze gadget kun je zeker de blits maken op ieder feestje. Door het breedformaat is het beeld twee keer zo breed als de normale Instaf film. Ideaal voor het fotograferen van groepen mensen dus. Prijs: 130 euro.

Kruidvat

Watshome Smartfryer – Kruidvat

Frituren kan lekker zijn, maar gezond is anders. MEt een smartfryer frituur, grill en bak je met veel minder vet. Beter, maar gewoon net zo lekker (als het niet lekkerder is). Prijs: 29,99 euro.

Medisana lichaamsanalyse weegschaal – Kruidvat

Benieuwd naar je gewicht, lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa? Ga dan op deze weegschaal staan. Hij berekent direct even je caloriebehoefte (als je die zelf niet kon aanvoelen), je BMI-waarde en botmassa. Veel informatie, kleine prijs: 14,99 euro.

Kruidvat

Bosch serie 6 WAT28421NL Wasmachine – Blokker

De Blokker verkoopt deze week een wasmachine van een betrouwbaar merk voor een mooie prijs. De wasmachine wordt gratis thuisbezorgd voor 399 euro.

Kruidvat

Bestway Zwembad – Blokker

De zomer staat voor de deur en de eerste zomerse dagen hebben zich al laten zien. Wat je nog mist? Een zwembadje. Voor slechts 9,99 euro kun je de ultieme summer vibes ook ervaren in je eigen tuin of op je balkon. Niet heel luxe, wel heel lekker.

Kruidvat

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 24
Sluiten