Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 25

Ook al verwacht je het misschien niet, de schappen van de Hema, Kruidvat en Blokker worden wekelijks gevuld met wat must-have gadgets. Je vindt er iedere week fijn spul voor een kleine prijs. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook in week 25 liggen er weer een aantal fijne gadgets voor je klaar.

Bluetooth Speaker bij de HEMA

Draadloze speakers, we kunnen er bij WANT geen genoeg van krijgen. De meeste Bluetooth speakers zijn echter ten eerste vrij prijzig, en ten tweede behoorlijk saai. Strakke, donkere blokken waar muziek uitkomt. Dat moet toch vrolijker kunnen? HEMA bewijst het met deze opvallende ananas-speaker. Voor 17,50 euro kun je deze zomer vrolijk het strand op. Oh ja, er is ook een panda-variant.

Ananas Speaker Hema

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

4K Action Camera bij de Kruidvat

De zomer vliegt zo voorbij, evenals je vakantie. Leg je favoriete momenten vast met een 4K Action Camera. Ook in het water, dankzij de waterdichte behuizing. Je kunt tot wel dertig meter diep onder water filmen en fotograferen. Normaliter zijn dit soort gadgets peperduur, maar in de aanbieding valt het reuze mee. Bovendien is dit model ook weer niet zo goedkoop dat het enkel een stuk prullaria kan zijn. De resulterende beelden pakken namelijk echt goed uit. Oh ja, inclusief een selfiestick! Dat is dan 39,99 euro alstublieft.

4K Wifi Action Camera

ARG-2 Bluetooth Gaming Pistool

Tijd voor een spannend potje gaming. De Kruidvat heeft een Bluetooth-pistool in de aanbieding, waarmee je zowel op je iPhone als Android smartphone er flink op los kunt schieten. Niet door op je touchscreen te tikken, maar door echt met dit plastic pistooltje rond te lopen. Dankzij de gyroscoop van je toestel kun je zo in de virtuele wereld rondkijken. Dit pistool ondersteunt verschillende games in de App Store en Play Store. Prijs: 8,99 euro

Bluetooth gaming pistool

BBQ ‘The Chief’

Ook de Blokker berijd je voor op de zomer. Deze week is er een klassieke BBQ in de aanbieding. In tegenstelling tot veel budgetmodellen, ziet deze BBQ er echt goed uit. Het roestvrijstalen grillrooster is makkelijk schoon te maken, en de wieltjes zorgen ervoor dat je de robuuste barbecue makkelijk kunt verplaatsen. Voor 50,00 euro scoor je een instapmodel dat je de zomer door kan helpen, zonder dat je er je spaarrekening voor hoeft leeg te trekken.

BBQ

Bestway Steel Pro Splash Frame zwembad

We sluiten af met een product dat deze zomer weer goed gaat scoren: een zwembad. De Blokker heeft deze week de Steel Pro Splash-zwembad van Bestway in de aanbieding. Met een afmeting van 239×150 centimeter en een inhoud van 1800 liter is het een mooi formaatje voor in je achtertuin. Je kunt er geen baantjes in trekken, maar ook als volwassene kun je er lekker in afkoelen. Het stevige metalen frame en de versterkte zijwanden houden het de hele zomer vol. Prijs: 58,94 euro

Zwembad

Deze gadgets waren vorige week te koop bij de Hema, Kruidvat en Blokker. Misschien liggen ze nog wel in de schappen! Ook bij de Action, Lidl en Aldi kun je trouwens iedere week de mooiste gadgets scoren voor (bijna) niks!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Hema, Kruidvat en Blokker folder: week 25
Sluiten