Daniel Koster
Daniel Koster 23 mrt 2016

Hemel op aarde: het inventieve bed van Ohea maakt zichzelf voor je op

Uit bed komen is al zwaar genoeg (de slimme Ruggie wekker helpt je hier bijvoorbeeld bij). Wanneer je dan eindelijk uit bed stapt wil je je niet bekommeren om het opmaken van je bed. Wij hadden het daar bijvoorbeeld vroeger dagelijks met onze moeders over aan de stok. Wanneer we opstonden renden we de douche in om wakker te worden. Het opmaken van je bed was dan écht teveel werk. Ook op latere leeftijd zijn er genoeg sloddervossen aanwezig die het opmaken van hun bed achterwegen laten. Dit ziet er rommelig uit en kan ook nog eens bij de wederhelft (als je die hebt) tot irritaties leiden. Het slimme bed van Ohea is de redding waar je al die tijd op hebt gewacht.

Het slimme bed van Ohea maakt zichzelf voor je op

Wij hoeven je vast niet te overtuigen van het feit dat dit hemels is. Wie wil dat nou niet, dat je je bed uitstapt en-ie zichzelf meteen opmaakt. Dat is met het bed van Ohea werkelijkheid. Wanneer jij het bed drie seconden lang verlaat maakt-ie zichzelf voor je op. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om dit handmatig te regelen zodat het bed zich niet elke keer opmaakt dat jij naar het toilet gaat. Hoe dit in zijn werking gaat? Twee rollers aan het voeteinde van het bed strijken je laken glad. Tegelijkertijd worden de twee kussens die aan koorden zijn bevestigd van het bed getild en weer op de juiste plek neergelegd. Hier doet het bed vijftig seconden over. Klaas is Kees! Wel moeten we wat negatieve punten van het bed aanstippen. Diverse mensen (zoals een paar op de redactie) zijn onrustige slapers. Wij worden regelmatig wakker met een kussen onder ons dekbed. Wanneer je dit met de kussens die aan een touwtje vastzitten probeert kun je erin verstrikt raken. Dat klinkt minder veilig! Ook is je normale beddengoed niet compatibel met dit bed. Wel wordt het gehele beddengoed in tweevoud met het bed meegeleverd!

Nooit meer je bed opmaken!

We wisten niet zeker of het bed een geintje was of niet. Dit is namelijk wel een bed dat voor de echte luiaard is bedoeld. Het lijkt er echter op dat het bed werkelijkheid is en binnenkort wordt verkocht. Uiteraard is-ie ook niet enkel voor luie mensen bedoeld. Mensen die minder valide zijn hebben wat aan een bed dat zichzelf voor ze opmaakt. Dit doet de Ohea trouwens op een veilige manier. Wanneer jij nog in het bed ligt functioneert-ie namelijk niet. Heb je interesse in het slimme bed? Via de catalogus kun je de keuze maken uit allerlei afmetingen van een eenpersoonsbed tot een groot tweepersoonsbed. Over de prijzen is nog niets bekend, maar daar horen we gauw meer over stellen de ontwikkelaars!

Reageer op artikel:
Hemel op aarde: het inventieve bed van Ohea maakt zichzelf voor je op
Sluiten