Jelle van Es
Jelle van Es Tech 26 jun 2019

Henny Huisman hypet Stranger Things seizoen 3

In de categorie ‘we hadden nooit verwacht om hier over te schrijven’ het volgende verhaal. Netflix is een samenwerking aangegaan met Henny Huisman om het derde seizoen van Stranger Things te promoten. Voor de wat jongere lezers: de beste man was in de jaren tachtig en negentig de koning van de televisie met verschillende grote programma’s. Daarna is hij net als veel anderen een beetje in de vergetelheid geraakt en haalt hij alleen nog het nieuws wanneer hij rare dingen uithaalt. De perfecte persoon dus om Stranger Things seizoen 3 te hypen

Henny Huisman klaar voor Stranger Things seizoen 3

Voordat je kunt beginnen met Stranger Things seizoen 3, is het misschien nog even goed om te weten wat er precies is gebeurd in de voorgaande seizoenen. En dat is dus waar Henny Huisman binnenkomt. De beste man gaat als een nieuwslezer terug in de tijd van de jaren tachtig en vat het geheel samen. Inclusief zijn slechte interpretatie van het Engels. De video is hieronder te bekijken.

Wat mij betreft is het een geslaagde samenwerking en heeft Netflix met deze hype voor Stranger Things seizoen 3 de juiste snaar weten te raken. Ook Henny Huisman lijkt helemaal in zijn element te zijn met de jaren tachtig setting en moest even melden dat in Nederland in het jaar 1983 men vooral keek naar de shows die de beste man presenteerde.

Heel erg lang op Stranger Things seizoen 3 hoef je overigens niet meer te wachten. Vanaf 4 juli verschijnen de nieuwe afleveringen in één keer op Netflix en kun je zodoende weer vele uren achter elkaar kan gaan kijken. Hopelijk lukt het de makers wel om een goed seizoen neer te zetten, zeker na de eerste twee seizoenen die echt heel erg goed waren.

Wil je meer lezen over alles dat met Stranger Things te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Henny Huisman hypet Stranger Things seizoen 3
Sluiten