Jelle van Es
Jelle van Es Tech 2 jul 2019

Check de eerste beelden van Henry Cavill in Netflix-show The Witcher

Henry Cavill ken je waarschijnlijk wel van zijn rol als Superman. Of uit de laatste Mission Impossible-film. Binnenkort kunnen we hem echter op een andere plek zien: Netflix. Daar speelt hij de hoofdrol in de nieuwe Netflix-show The Witcher. En die show is weer gebaseerd op de populaire gamereeks. We hebben daar al wat teasers van gezien, maar nu kunnen we genieten van de eerste foto’s van de set.

The Witcher op Netflix

Netflix heeft de beelden gedeeld op voorbereiden van de San Diego Comic-Con 2019 die binnenkort wordt gehouden. Daarin zien we dus Henry Cavill in zijn rol van Geralt, de Witcher. En eerlijk is eerlijk, hij ziet er goed uit. Het is duidelijk dat de makers goed hebben gekeken naar de serie. Bekijk zijn foto’s hieronder.

Naast Henry Cavill zijn er natuurlijk nog andere acteurs te vinden in de serie. Zo speelt Anya Chalotra de rol van de magiër Yennefer en zien we Freya Allan als prinses Ciri. Beide actrices zijn minder bekend in vergelijking met Cavill, maar de manier waarop ze in hun rol worden gepresenteerd geeft veel vertrouwen voor The Witcher op Netflix zelf.

Nu is het nog wachten op de eerste bewegende beelden van de serie. Die worden waarschijnlijk met de San Diego Comic Con gepresenteerd. Hopelijk wordt er dan ook wat meer duidelijk gemaakt over wanneer de serie verschijnt. Tot nu toe gaan we er vanuit dat het geheel eind dit jaar verschijnt. Maar het zou ook goed kunnen dat we pas in 2020 kunnen gaan genieten van The Witcher 3 op Netflix. Tot die tijd zouden we ook nog van de game kunnen genieten in de vorm van The Witcher 3, die uitkomt op de Nintendo Switch. Wil je meer lezen over alles dat op Netflix speelt? Dan raden we je aan een blik te werpen op onze uitgebreide overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Check de eerste beelden van Henry Cavill in Netflix-show The Witcher
Sluiten