Krijgt de Superman van Henry Cavill een rol in Black Adam?

Je hebt misschien wel meegekregen dat DC plannen heeft om een film rondom Black Adam te maken, waarin niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson de beruchte superschurk gaat spelen. Aangezien iedere schurk een held nodig heeft om het tegen op te nemen wordt er al druk gespeculeerd over wie dat kan zijn. Veel fans vinden de door Henry Cavill gespeelde Superman een goede kandidaat.

In een recent interview met producer Hiram Garcia is hem daarom ook gevraagd of Cavill zijn opwachting in de film gaat maken. Ondanks dat hij aangeeft het idee zeker te zien zitten bleef een duidelijk antwoord nog even uit.

Henry Cavill in ”Superman vs Black Adam”?

De reactie van Gracia kan als volgt worden omschreven:

”Ik vind het DC Universe een prachtig universum en we staan zo’n beetje overal voor open. Er zijn grote ambities en we zijn goed bevriend met Henry. [Dwayne] is ook bevriend met hem. Daarbij heeft het idee me altijd aangetrokken. Dus wie weet?”

Ondanks dat Gracia dus nergens bevestigt dat we Henry Cavill in de film gaan zien sluit hij het ook zeker niet uit. Daarbij is het duidelijk geworden dat de studio grootste plannen voor Black Adam heeft. Gezien het personage vanuit de comics vooral een vijand van Shazam! is zou het natuurlijk ook nog kunnen dat die laatste zijn opwachting maakt.

Shazam trailer Batman
Superheld Shazam, die in de comics regelmatig lijnrecht tegenover Black Adam gestaan heeft. | Afbeelding: Warner Bros Pictures.

Black Adam staat gepland om op 22 december 2021 in de bioscoop te verschijnen. In de tussentijd kunnen fans nog genieten van Birds of Prey (2 februari 2020), Wonder Woman 2 (4 juni 2020), The Batman (juni 2021) en Suicide Squad 2 (augustus 2021). Zoals het er nu naar uitziet zal Henry Cavill in geen van deze films te zien zijn.

Nieuwe Superman

Gezien Henry Cavill momenteel in geen enkel toekomstig project als Superman gecast is gaan er geruchten dat we de Britse acteur niet meer in deze rol gaan zien. Zelf ontkent hij deze roddels en beweert dat de rode cape bij wijze van spreken alleen even ”in de kast ligt”.

Toch weet een betrouwbare bron te vertellen dat DC inmiddels al een opvolger op het oog heeft en graag zou willen dat een bepaalde Marvel acteur het stokje overneemt.

Reageer op artikel:
Krijgt de Superman van Henry Cavill een rol in Black Adam?
Sluiten