Jelle van Es
Jelle van Es Tech 31 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Zo ziet Henry Cavill er uit als The Witcher in de serie op Netflix

The Witcher is één van de grootste gameseries van de afgelopen jaren. Voornamelijk het derde deel uit de reeks, die een paar jaar geleden uitkwam, is een absolute topgame. En volgend jaar moet er een The Witcher-serie op Netflix komen. De serie is gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski, waar de games in eerste instantie ook op zijn gebaseerd. Maar die games zijn uiteindelijk een iets andere kant op gegaan, tot onvrede van Andrzej Sapkowski. De Netflix-serie draait daarom om een iets jongere Geralt of Rivia, zoals we die in de eerste game zagen. In de serie wordt de rol van Geralt vertolkt door Henry Cavill, die je kent als Super-Man. Vandaag heeft Netflix de eerste beelden van Henry Cavill laten zien als Geralt.

Henry Cavill als Geralt of Rivia uit The Witcher

Dat deed het bedrijf via Twitter waarbij Henry in kostuum in beeld verschijnt en vervolgens helemaal niks zegt. De beelden kun je hieronder bekijken.

Opvallend aan de video en de manier hoe Henry Cavill de rol vertolkt, is dat hij dat zonder baard en snor doet. Dat terwijl je uit het laatste deel Geralt juist op die manier kent. Kijk je echter naar een screenshot van het eerste deel, dat in 2007 verscheen, dan zie je dat Geralt daar ook geen baard had.

Henry Cavill The WItcher

Naast Henry Cavill zijn er ook rollen weggelegd voor Freya Allan (The War of the Worlds, Bluebird) als Ciri en Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Murders) als Yennefer. Dat zijn de belangrijkste personages naast Geralt. Daarnaast zien we ook acteurs en actrices als Jodhi May (Game of Thrones) als Queen Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) als Eist, Adam Levy (Knightfall) als Mousesack en MyAnna Burig (Ripper Street) als Tissaia in de serie. De opnames beginnen deze maand in Hongarije en in 2019 moet de serie komen.

Meer over Netflix? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zo ziet Henry Cavill er uit als The Witcher in de serie op Netflix
Sluiten