WANT Gadgets: met deze herfst gadgets beleef je een legendarisch najaar

De herfst is weer begonnen. Hoewel we geen genoegen kunnen krijgen van de zon en zwoele zomeravonden, heeft de herfst ook wel wat. De geur van herfst, de kleuren van de blaadjes, warme chocolademelk en Netflix-marathons houden zonder schuldgevoel. Heerlijk! Met deze herfst gadgets kom je het najaar sowieso goed door.

Haai

Herfst gadgets moeten je grijpen. Deze haai snuggy is perfect voor die regenachtige dagen waarbij je zonder gêne de gehele dag binnenzit. Voor dertig euro heb je ‘m beet.

Luke, I am your slipper

Ah pantoffels. Wie wordt er niet gelukkig van? Je kunt uiteraard aankomen met de classic pantoffel, maar veel vetter zijn deze Darth Vader pantoffels. The force of relaxing is strong with this one! Een echte Padawan bestelt deze pantoffels voor ongeveer twintig euro.

Fifty Shades of Grey

Je zou natuurlijk het boek kunnen lezen, but ain’t nobody got time for that! Waar je echter wel tijd voor kunt maken is deze grijze puzzel. Vooral mensen zonder geduld gaan hier extreem goed op. Kopen dus voor die kameraad die bijna jarig is. Voor vijfentwintig euro ben je helemaal blij.

Paraplu houder

Dit is geniaal. Een houder die je aan je fiets kunt vastmaken waardoor je nooit meer je paraplu hoeft vast te houden. Nooit meer verkrampte handen, nooit meer bijna je evenwicht verliezen omdat er wind onder je plu is gekomen. Dit is de herfst gadget der herfst gadgets. Voor veertig euro ben je de gelukkige eigenaar van de Senz umbrella holder. Oh en als je de plu er ook bij wilt dan kun je die hier bestellen. Prijzen beginnen bij 35 euro.

Nessie is that you?

Met typisch herfstweer heb je soms behoefte aan een goede kop warme thee. Je kunt natuurlijk gaan voor een normaal theezakje, maar een dinosaurus of monster van Loch Ness is veel leuker. De Cuppasaurus is dertien euro, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Spitter spetter spater

Als je voor de zoveelste keer bent natgeregend is het wel zo fijn om jezelf weer op te warmen. Voor de gelukkigen onder ons die een bad tot hun beschikking hebben is er nu een gadget die badderen een extra dimensie geeft. Lichten uit en je hebt voor zes euro je persoonlijke Underwater Lightshow.

You sock

De tijd van op teenslippers of blote voeten lopen is helaas weer even voorbij. Gelukkig maken deze sokken een hoop goed. Wij zijn helemaal fan van deze Einstein sokken die je voeten heerlijk warm houden. Voor twaalf euro prijst Einstein aan je voeten. Het aanbod op Sockittome is trouwens echt een aanrader als je van sokken houdt!

Open haard zonder open haard

Het wordt ondertussen ook weer donkerder buiten. Soms wat grimmig, maar met wat kaarsen zorg je nét voor een beetje sfeer. Deze kaarsen zijn helemaal geïnspireerd op de herfst met geuren als woods, bonfire, cabin en camp. Daarnaast zien ze er rustiek uit door de leren band eromheen. Voor twintig euro ruikt je hele huis naar je favoriete natuurgeur.

Niet enkel herfst gadgets..

Krijg je net als wij geen genoeg van alle mooie herfstbeelden om je heen? Ga dan een keer naar Japan. Daar is de herfst adembenemend om te zien! Helaas horen er bij de herfst ook wat minder fijne dingen als regen en kou. Met deze apps blijf je van alles op de hoogte omtrent weer, vertragingen en van welke boom de mooiste blaadjes vallen.

Reageer op artikel:
WANT Gadgets: met deze herfst gadgets beleef je een legendarisch najaar
Sluiten