Deze geniale burealamp raakt nooit uit balans

Als je aan het werk bent aan je bureau is een bureaulamp één van die dingen, die je gewoon moet hebben. Maar hoewel zo’n lamp ontzettend handig kan zijn, komt elke versie toch wel meer met gebreken. Zo is het soms onmogelijk om hem in precies de perfecte positie te regelen en moet je soms aan de slag met allerlei schroefjes om hem goed vast te zetten. Aan deze frustraties komt een einde met de Herston zelf-balancerende bureaulamp.

Rustieke look met stroomgeleidende elementen

Wat als eerste opvalt aan de Herston lamp is uiteraard het design, waarin een rustieke look wordt gecombineerd met precisie ingenieurswerk. Er wordt gebruik gemaakt van met de hand bewerkt hout en voorzichtig weggewerkte stroomgeleidende elementen, zodat je niet te maken hebt met vervelende kabels. Daarnaast is de bureaulamp uitgerust met LED-lampjes, welke je ook kunt dimmen voor een wat sfeervoller effect als je klaar bent met werken.

Herston bureaulamp

Flexibele bureaulamp

Hoewel het design van de lamp zeker een reden is om het ding in huis te halen, is de functionaliteit in dit geval nog veel belangrijker. Je kunt de lamp namelijk letterlijk in elke positie regelen die je wilt. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de 360 graden roterende basis. Daarnaast zorgen gietijzeren gewichten in de vorm van blaadjes voor een tegenwicht-mechanisme, waardoor de bureaulamp bijvoorbeeld niet terug omhoog schiet als je hem te laag positioneert, maar perfect in balans blijft.

Bemachtigen via Kickstarter

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het ding ideaal is voor allerlei soorten omstandigheden. Mocht je het willen uitproberen, kun je de Herston lamp bemachtigen via Kickstarter voor een pledge van 292 euro. Als je een fan bent van de Star Wars saga, vind je deze TIE fighter lamp waarschijnlijk aan de andere kant een stuk interessanter. Hij is wel niet zo flexibel als de Herston, maar “who cares”. Het is een TIE fighter.

 

Kickstarter

Reageer op artikel:
Deze geniale burealamp raakt nooit uit balans
Sluiten