17 dec 2016 Daniel Koster

Je bezoekt ‘m elke dag: dit apparaat maakt een toiletbezoek efficient

Wat wij zo vermoeiend vinden aan het toiletbezoek? Dat is niet de boodschap zelf, dat vinden we vooral een fijne opluchting. Nee, dat is het werk dat je daarna moet leveren. Toch apart dat we daar met al onze slimme huizen en innovatieve gadgets geen antwoord op hebben gevonden. Of toch wel?

Met wat voor apparaat kan de uitvinder van shitty robots nou beter op de proppen komen, dan eentje die je helpt na de grote boodschap?

Simone Giertz, wat ben je toch een heldin

Simone Giertz is niet voor niets een ongekroonde koningin. De koningin van shitty robots, zo wordt ze ook wel genoemd. Wij vonden haar al een heldin toen we haar spraken over haar bizarre uitvindingen. Vooral die Pokémon Go-helm van haar vonden we briljant.

simone-toilet-1-want

En nu is ze terug. Met een uitvinding die haar naam meer dan eer aan doet. Met wat voor apparaat kan de uitvinder van shitty robots nou beter op de proppen komen, dan met eentje die je helpt na de grote boodschap? Wij weten het niet.

Neeeeext!

Oké, het apparaat werkt verre van perfect, maar wat geeft dat. Het gaat er bij Simone meer om dat je kunt lachen om de maffe ideeën waar ze mee komt. En natuurlijk in een deuk ligt om hoe ze die uitvoert. Wij vinden haar in ieder geval een topper. Ga zo door Simone!

Reageer op artikel:
Je bezoekt ‘m elke dag: dit apparaat maakt een toiletbezoek efficient
Sluiten