Het iceScreen zorgt ervoor dat het krabben van autoruiten verleden tijd is

De winter komt eraan. Dat kan zorgen voor veel sneeuwplezier, maar voor hardwerkende mensen die ‘s ochtends met de auto op pad gaan is het een minder leuke periode. Vorst zorgt er namelijk voor dat de ramen bevriezen en je eerst flink moet krabben voordat je richting je werk kunt. Niet chill! De twee guys Dan Miller en Andy Wright uit het altijd warme Florida voelen en denken met jullie mee en hebben het iceScreen ontwikkeld. Dit is een scherm dat je middels magneten op de voorruit plaatst en er voor zorgt dat je voorruit niet bevriest.

Het iceScreen is van een twee waterdichte lagen voorzien met aan de zijkant twee zakken. Deze zakken plaats je tussen de deur zodat het scherm veilig op z’n plek blijft zitten. ‘s ochtends haal je het scherm van de voorruit en je hebt een schone ruit tot je beschikking. Er is ook een variant voor de zijspiegels zodat deze ook niet bevriezen. Het scherm is overigens gedurende het hele jaar te gebruiken. In de zomer draai je ‘m om waardoor-ie je auto tegen de hitte beschermt. Check in onderstaande video hoe dit werkt.

Voor de zijruiten en achterruit hebben de heren alleen nog geen iceScreen ontwikkeld. Waarschijnlijk omdat de afmetingen per auto nogal verschillen. Deze ruiten bevriezen echter ook in de winter dus wij vragen ons wel af of Dan en Andy met zulke varianten op de markt komen. Het zou wel prettig zijn als je een volledig pakket kunt bestellen. Interesse in het iceScreen zodat je deze winter in ieder geval je voorruit niet hoeft te krabben? Voor veertig euro bescherm je je voorruit en je zijspiegels en bestel je ze hier.

Reageer op artikel:
Het iceScreen zorgt ervoor dat het krabben van autoruiten verleden tijd is
Sluiten