Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 16 feb 2014

Hét kinderspel voor volwassenen: Tikkertje 2.0

Tikkertje. Een kinderspel. Toch? Niet volgens deze boys, want ze hebben een app-idee voor tikkertje 2.0. Via het crowdfundingplatform SellanApp proberen ze het idee werkelijkheid te maken en dus om te zetten naar een bestaande app. In deze app kun je een tikkertje-spel starten, vrienden uitnodigen en instellen hoe lang zo’n spel duurt. Want wie zegt dat het maar een uurtje hoeft te duren? Een Tikkertje-weekend, waarom niet?

Als de app ook daadwerkelijk in de appwinkels terecht komt dan wordt-ie gratis. Heb je niet zo’n geweldig uithoudingsvermogen? Dan kun je door middel van in-app aankopen cheats kopen. Die zijn wel zo gemaakt dat ze het spel niet verpesten en degene met de meeste centjes het spel wint. Ook kun je in de app contact met je vrienden houden en in een feed zien wie er recent getikt is.

Om het idee uit te kunnen voeren heeft het team nog een ontwikkelaar nodig en natuurlijk ook wat geld om die ontwikkelaar te kunnen betalen. Doneren kan hier. Vanaf vijf euro krijg je ook nog een deel van de inkomsten. Wie weet wordt de app wel een megasucces en word je nog rijk ook!

Reageer op artikel:
Hét kinderspel voor volwassenen: Tikkertje 2.0
Sluiten