Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jun 2018

Binnenkort kun je het nachtleven beleven in GTA 5

GTA 5 is een game waar uitgever en ontwikkelaar Rockstar Games keer op keer nieuwe dingen aan weet toe te voegen. Dat is ook logisch, want de game is massaal verkocht en wordt nog altijd door miljoenen gamers online gespeeld. Deze gamers kunnen binnenkort het nachtleven in Los Santos gaan verkennen.

Beleef het nachtleven in GTA 5

Er komt in juli volgens Rockstar Games een grote update die allemaal draait om het nachtleven. Voor deze update is er samengewerkt met DJ’s als Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna. Zij voorzien de game van een nieuwe soundtrack die je in elk geval in de clubs kunt horen, maar wellicht ook via de radio. Naast de mogelijkheid om zelf te gaan dansen met je online vrienden, is het ook een update die je meer mogelijkheden geeft om je zakenimperium uit te breiden.

Hoe dat precies gaat werken, dat is nog niet helemaal duidelijk. De onthulling lijkt op dit moment vooral een grote teaser te zijn. Er wordt in het persbericht gesproken van het feit dat nachtclubs perfect zijn als dekmantel en dat jij als zakenpartner daar in kunt stappen. Daarbij kun je een nachtclub oprichten en zelf voorzien van aankleding. Ook zou je personeel in dienst moeten nemen en voor promotie zorgen. Hoe populairder je club is, hoe meer geld er binnen komt. Ook zou je op deze manier geld dat je uit andere zaken haalt wit kunnen wassen. Het lijkt dus op een soort van management-minigame.

GTA Online After Hours

RockStar Games belooft binnenkort meer informatie te geven over deze update, waarbij we dan waarschijnlijk ook te horen krijgen wanneer we met de nieuwe update aan de slag kunnen gaan. Tot die tijd is er echter nog genoeg te beleven in de wereld van GTA 5. Zo kreeg de game onlangs nieuwe wagens en wapens om mee los te gaan. Heb je hem nog niet, scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Binnenkort kun je het nachtleven beleven in GTA 5
Sluiten