Daniel Koster
Daniel Koster 13 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Het Nederlanderse Focused maakt kleurrijke tafels van gebruikte skateboards

Skateboards zijn uiteraard bedoeld voor het skateboarden. Echter kunnen de boards ook voor andere zaken worden ingezet. Zo kun je prachtige instrumenten maken van oude skateboards. Maar daar blijft het niet bij. Via Roomed kwamen wij de prachtige tafels van Focused tegen die uit gebruikte skateboards zijn gemaakt.

Tafels van oude skateboards

Het Rotterdamse Focused gebruikt enkel de decks van oude skateboards. Deze bestaan namelijk uit zeven verschillende esdoornhout-lagen, die ook nog eens verschillende kleuren kennen. Door de decks in langwerpige stroken te zagen en vervolgens met de kleur naar boven te leggen wordt een tafelblad gemaakt. Dit tafelblad is zodoende een kleurrijk tafereel dat uniek in zijn soort is. En aangezien Focused deze tafelbladen in verschillende formaten en edities verkoopt is er voor ieder wat wils. Wauw!

Een tafel met een verhaal

Wij houden wel van spullen die een uniek verhaal kennen. Dat is iets wat de tafels van Focused doordat ze uit oude skateboard-decks zijn gemaakt zeker kennen. Vind jij ze ook dope? Je kunt de tafelbladen in drie verschillende edities kopen, namelijk de DecksPad, de DecksTop en de DecksTop Mini. Prijzen beginnen rond de 1100 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Het Nederlanderse Focused maakt kleurrijke tafels van gebruikte skateboards
Sluiten