Het nieuwe futuristische hoofdkantoor van Uber ziet er gelikt uit

Taxidienst Uber gaat goed, Uber gaat heerlijk. Ze worden gezien als de meest succesvolle startup en het bedrijf is miljarden waard. Langzamerhand wordt de hele wereld, ze zijn actief in tweehonderd steden, door Uber opgeslokt en kunnen we net zoals Google, Apple en Microsoft niet meer om deze gigant heen.

Bij groots succes hoort natuurlijk ook een nieuw hoofdkantoor. De bouw gaat in de herfst van 2015 van start en zijn de eerste beelden van het bouwwerk ondertussen bekend. Wat ons betreft een attractie als je een keer richting Californië afreist.

De campus zal in de buurt van San Francisco’s Mission Bay worden gebouwd. Vlakbij het nieuwe stadion voor de Golden State Warriors. Om het maar even aan te duiden. Eind 2017, begin 2018 moet de bouw klaar zijn en biedt dan plaats voor drieduizend medewerkers.

Het gebouw draait om transparantie en wordt praktisch alles van glas en hout gemaakt. Zelfs de loopbruggen zijn transparant zodat alle gebouwen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Hier wil je toch werken?! Solliciteren maar.

Vind je Uber te gek en wil je alles over deze groeiende onderneming lezen? Check hier onze Uber WANTFile.

Reageer op artikel:
Het nieuwe futuristische hoofdkantoor van Uber ziet er gelikt uit
Sluiten