Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn Tech 20 april 2017

Groot nieuws: WANT vernieuwt met drie nieuwe verdiepingscategorieën

Als online lifestylemagazine over innovatie geloven wij in vooruitgang en verdieping. Daarom ontwikkelen wij onszelf elke dag. De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen dan ook hard gewerkt aan een nieuwe identiteit met drie verdiepende categorieën: All About Phones, All About Cars en All About Home. Hiermee stelt WANT zichzelf ten doel om hét lifestylemerk over innovatie te worden. Welkom op het nieuwe WANT.

‘Het nieuwe WANT’

Zoals je van ons bent gewend blijven wij je elke dag inspireren en verrassen met toegankelijke artikelen en video’s over herkenbare innovaties die ons dagelijks leven efficiënter (en leuker) maken. We kijken dan ook naar vandaag, morgen en de toekomst. Met soms een knipoog naar het verleden.

De categorieën Gear, Culture, Digital en Popscience verdwijnen en maken plaats voor Tech, Gadgets, Phones, Cars en Smarthome. Iedere hoofdcategorie bevat relevante thema’s. Thema’s die niet vaststaan en kunnen plaatsmaken voor nieuwe thema’s.

All About Phones, All About Cars & All About Home

Waarom wij voor de drie verdiepingsonderwerpen mobiele telefonie, auto’s en de (slimme) thuisomgeving hebben gekozen? Logisch, deze drie onderwerpen zijn voor jullie het meest interessant. Een telefoon gebruiken wij dagelijks voor een efficiënter leven. Auto’s brengen ons van A naar B en zijn autofabrikanten volop aan het innoveren. En waar brengen wij meer tijd door dan in onze thuisomgeving? Juist, dit zijn de onderwerpen die het meeste invloed op jullie dagelijks leven hebben en waar veel gebeurt op het gebied van innovatie.

All About Phones

Telefoons en apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Met ons katern All About Phones vertellen wij elke dag over alle innovaties in de wereld van mobile. All About Phones beantwoordt vragen zoals: wat is de invloed van een telefoon op je (sociale) leven en welke apps helpen je vooruit?

All About Cars

Als er één industrie is die innoveert, is het de auto-industrie. Duurzaam vervoer staat bij alle autofabrikanten hoog op de agenda en daarom worden alle auto’s tegenwoordig van innovatieve snufjes voorzien. Dankzij All About Cars ontdekt de doelgroep welke nieuwe innovatieve auto’s er op de markt komen en welke auto bij hem of haar past.

All About Home

Een slim huis denkt met je mee en maakt het leven in huis zoveel gemakkelijker. Smart home-toepassingen vergroten je wooncomfort. Ook duurzaam wonen is in opkomst. Zelfvoorzienende woningen, slimme thermostaten en energieopwekking via zonnepanelen zijn over een paar jaar niet meer weg te denken uit ons woonbestaan. In ons katern All About Home brengen wij alle tips voor een smart home en inspireren wij dagelijks met items over een duurzame woonomgeving.

Rutger Houweling, mede-oprichter en onze hoofdredacteur van WANT.nl, is trots. “In vier jaar tijd is WANT.nl met een bereik van 550.000 unieke bezoekers per maand uitgegroeid tot Nederlands grootste online lifestylemagazine over innovatie. Ons doel is om jullie met begrijpelijke taal mee te nemen in de complexe wereld van innovatie. Wij maken innovatie toegankelijk voor een brede doelgroep. Nu meer dan ooit.”

Laat je horen!

Wij zijn uiteraard benieuwd naar wat je van het vernieuwde WANT vindt. Tips, bugs of een ongezouten mening zien we dan ook graag terug in de comments op Facebook of stuur een mail naar [email protected]. Voor nu: enjoy WANT.nl.

Reageer op artikel:
Groot nieuws: WANT vernieuwt met drie nieuwe verdiepingscategorieën
Sluiten