Het is nu Articuno Day in Pokémon Go

Iets minder dan een uurtje geleden begon er een speciale evenement in Pokémon Go. Het is nu namelijk Articuno Day. Dat betekent dat je tot en met twee uur vanmiddag de game kunt gaan spelen en in zo’n beetje elke gym die je tegenkomt kunt proberen Articuno te vangen. Dit is één van de legendarische vogel-Pokémon uit de eerste generatie games en serie.

Articuno Day in Pokémon Go

Je kon de vogel overigens vorige maand ook al vangen door verschillende Research Tasks te voltooien, maar nu heb je dus de mogelijkheid om er in één keer heel veel te vangen. Ik heb zojuist mijn telefoon aan mijn zoontje gegeven, die zich heeft aangesloten bij een groep van een man of vijftig die per fiets en per auto de straten door gaan om op verschillende punten Articuno te vangen. Als je geen idee hebt wat er speelt, dan snep je helemaal niks van een stoet waar carnaval niks bij is.

Articuno Day

Lees je dit bericht iets later en heb je het evenement gemist? Dan is er morgen ook nog een interessant evenement om mee aan de slag te gaan. Morgen kun je tijdens de Community Day tussen 11 en 14 uur namelijk heel veel verschillende Squirtles gaan verzamelen. Deze komen vaker voor dan normaal. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om een Squirtle met een zonnebril te vangen, zoals die in de tekenfilmserie kwam.

Als dat nog niet genoeg is, is het ook nog goed om te weten dat momenteel de tweede verjaardag van Pokémon Go wordt gevierd. In dat kader kun je nu tijdelijk een Pikachu vangen met een zonnebril en een hoed. Kortom, er is genoeg te beleven.

Pokémon Go

Het is dan ook niet heel erg gek dat we onlangs een artikel brachten waarin we stelden dat dit het perfecte moment was om Pokémon Go weer te gaan spelen.

Reageer op artikel:
Het is nu Articuno Day in Pokémon Go
Sluiten