Het Overwatch Halloween Terror event is nu begonnen

Hoewel Halloween bij ons nog lang niet zo groot is als in bijvoorbeeld de Verenigde Staten en de grote steden van Japan (de foto’s van mensen die verkleed zijn daar zijn altijd fascinerend), is de populariteit wel aan het groeien. Ook in games zie je steeds vaker dat het feest wordt aangegrepen om er iets mee leuk te doen. In Overwatch wordt al een paar jaar gedaan. En net als vorig jaar is er nu ook weer een speciaal evenement in de vorm van het Overwatch Halloween Terror event.

Het Overwatch Halloween Terror event

Tijdens het evenement zijn er negen nieuwe skins die je kunt gaan scoren, zodat jouw personage voor altijd er lekker spooky uitziet. Daarnaast keert de modus Junkenstein’s Revenge: Endless Night terug. Dat is een modus waarbij je met je team het opneemt tegen waves en vijanden en zelfs oog in oog staat met bazen. Wat dat betreft is het eigenlijk de Horde-modus van de game.

Bekende maps als Chateau Guillard, Hollywood en Eichenwalde zijn tijdens het Overwatch Halloween Terror event aangepast. Op die manier heb je het gevoel dat Haloween net wat meer gaat leven. Naast de nieuwe skins heb je ook nieuwe intro’s voor Brigitte en Winston die je kunt scoren. En Bastion krijgt een emote die gekoppeld zit aan Haloween. Mocht je iemand zijn die graag lootboxes koopt, dan krijg je tien bonus Halloween Loot Boxes wanneer je er in één keer vijftig aanschaft. Op die manier heb je dus een grotere kans dat je alle nieuwe goodies scoort.

Overwatch

Het evenement gaat door tot en met de ochtend van 1 november, wanneer het in de Verenigde Staten het einde van Haloween is. Kortom, je dus ruim drie weken om met dit speciale evenement aan de slag te gaan. Wil je meer lezen over Overwatch? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Het Overwatch Halloween Terror event is nu begonnen
Sluiten