Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 16 aug 2019

Het Pokémon Go Waterfestival begint volgende week

In Pokémon Go heb je regelmatig speciale evenementen die georganiseerd worden. Wanneer je tijdens dat soort evenementen de game speelt, dan heb je de kans om bepaalde Pokémon makkelijker te vangen. Mis je nog wat Pokémon of evoluties op het gebied van water-Pokémon? Dan is het goed om te weten dat je binnenkort los kunt gaan met het Waterfestival.

Het Waterfestival in Pokémon Go

Dit Waterfestival in Pokémon Go begint op vrijdagavond 23 augustus, dat is dus over een week, en loopt dan door tot en met 30 augustus in de avond. Tijdens het festival kun je net als vorig jaar meer water-type Pokémon gaan vangen. Zo komen dit soort types vaker voor in het wild en zul je ook merken dat de water-types veel vaker uit de eieren komen.

Zo kun je specifiek Pokémon als Magikarp, Wooper en Wailmer vaker zien. Daarnaast zul je in gebieden rondom het water Pokémon als Wartortle, Poliwhirl, Seaking, Lapras, Qwilfish, Mantine, Lotad, Feebas, Piplup, Buizel en Finneon vaker gaan tegenkomen. Daarnaast kunnen Kingler en Crawdaunt een move als Crahammer leren wanneer je ze tijdens dit evenement evolueert. En tot slot zullen er nog shiny-versies van Carvanha en Baboach beschikbaar zijn.

Ben jij een gamer die het in Pokémon Go leuk vindt om mee te doen aan Raids? Dan zul je Blastoise, Vaporeon en Lapras daar vaker gaan zien. En op 28 augustus zullen Uxie, Mesprit of Azelf per regio beschikbaar worden gesteld. Verder heb je een dubbele hatch candy voor elk dat je uitbroedt en krijg je twee keer zo snel buddy candy wanneer je buddy een water-Pokémon is. Kortom, een weekje waarin weer genoeg valt te doen. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het Pokémon Go Waterfestival begint volgende week
Sluiten