Het raadsel van de twee mogelijkheden om je iPhone op te nemen is opgelost

Beschik je over een iPhone? Wanneer iemand je belt, dan kun je dit gesprek opnemen door naar rechts over de woorden ‘neem op’ te vegen. Het is ons echter opgevallen dat je soms de mogelijkheid hebt om een gesprek te accepteren of te weigeren, maar soms niet. Hoe dan?!

Wij houden wel van een raadsel dus gingen op onderzoek uit. Gelukkig hebben we veel phones op de redactie liggen, dus het moet niet zo moeilijk zijn om ‘m op te lossen…

Allereerst hebben wij iemand laten bellen die als favoriet in de contactenlijst staat, maar helaas. Ook bij een normaal contact kregen we de groene slider. We waren ervan overtuigd dat de andere mogelijkheid dan zou verschijnen als we door een onbekend nummer werden gebeld. Toch was het raadsel nog steeds niet opgelost.

Zouden de rode en groene cirkels dan verschijnen als je wordt gebeld door een Android toestel? Nope. We hadden de zoektocht bijna opgegeven toen we tijdens een intense afdaling in Alto’s Adventure ineens het antwoord kregen. Wat blijkt, als je iPhone vergrendeld is krijg je de slider en als-ie niet vergrendeld is krijg je de twee keuzes. Dus dat!

Reageer op artikel:
Het raadsel van de twee mogelijkheden om je iPhone op te nemen is opgelost
Sluiten