Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 20 okt 2016

Het Snoo-bedje is een wolk van een uitkomst voor een huilende baby

Het gehuil van een baby kan soms door merg en been gaan. Niet alleen voor omstanders, maar ook voor ouders. Om het die laatste groep gemakkelijker te maken is er nu een bedje dat begint te wiegen zodra de baby begint te huilen.

De Snoo doet het werk voor je

Veel ouders met baby’s krijgen te weinig slaap. Ze moeten er ‘s nachts uit om hun mini-me te voeden of om een luier te verschonen. Als je denkt dat daar de kous mee af is heb je het mis. De baby moet weer in slaap vallen en ook dat kan met gehuil gepaard gaan.

In dat geval is de Snoo de uitvinding van de eeuw. De Snoo wiegt je baby in slaap, komt met een deken waardoor-ie in een veilige positie ligt én doet het geluid van een baarmoeder na. Kortom: een wolk van een oplossing waardoor je baby heerlijk gaat slapen! En dat alles zonder jouw hulp.

Wil je er één hebben? Dat kan door op deze link te klikken. Het kost je alleen wel 1400 euro. Dat is echter een kleine prijs voor een goede nachtrust. Of bespaar in de kinderwagen, voor een Bugaboo betaal je ook de hoofdprijs. Maak zelf nog even gebruik van deze tips om sneller in slaap te vallen en je zegt je wallen binnen de kortste keren vaarwel.

Reageer op artikel:
Het Snoo-bedje is een wolk van een uitkomst voor een huilende baby
Sluiten