Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 mei 2020

Het Super Nintendo World-pretpark is bijna af

In Japan gaan binnenkort de verschillende grote pretparken voor bezoekers weer open. En over een niet al te lange tijd kun je in Universal Studios Japan een bezoek brengen aan het Super Nintendo World-gedeelte van het pretpark.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om het Super Nintendo World-gedeelte van het pretpark te openen vooraf aan de Olympische Spelen in Tokyo. Hoewel dat laatste evenement dit jaar niet doorgaat, moet het gedeelte in het pretpark wel gaan openen. En op een nieuwe foto zien we hoe het er zoal uit ziet.

Het Super Nintendo World-pretpark

Er zijn nieuwe beelden vanuit drones genomen van het Super Nintendo World-gedeelte binnen het Universal Studios Japan-pretpark in Osaka opgedoken. Daarop zie je hoe het nieuwe gedeelte er zo’n beetje uit ziet. Zo heb je links onderin het kasteel van Bowser en zie je aan de overkant het kasteel van Princess Peach. Verder krijg je een redelijk beeld van de rest van de aankleding. Natuurlijk zie je wanneer je er ooit zelf doorloopt niet de verschillende parkeerplaatsen die je nu ziet wanneer je het van bovenaf ziet. De onderstaande afbeelding komt van de website Themeparx.

Super Nintendo World
Super Nintendo World (Afbeelding: Themeparx)
Kom binnen via de warppipe (Afbeelding: Themeparx)

Op de tweede foto zie je dus ook hoe je in het gedeelte van Super Nintendo World komt. Je gaat daar via een warppipe naar binnen. Waarschijnlijk is dat de plek waar je een polsbandje genaamd de Power Up Bands krijgt. Deze kunnen gekoppeld worden aan je smartphone en via een speciale app kun je dan terwijl je rondloopt over het terrein muntjes verzamelen en gevechten met verschillende bazen aangaan. Op die manier is er ook genoeg te doen wanneer je in een wachtrij staat. En als er één ding is waar Japanners dol op zijn, dan is het wel plaatsnemen in een rij en wachten. Wil je meer lezen van wat we weten van dit speciale gedeelte binnen het pretpark? Lees dan hier het aankondigingsbericht.

Reageer op artikel:
Het Super Nintendo World-pretpark is bijna af
Sluiten