Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 24 apr 2020

Het Travis Scott Fortnite-evenement was episch en een groot succes

Afgelopen nacht werd het eerste concert van Travis Scott in Fortnite gehouden. En eerlijk is eerlijk, het stelde niet teleur. Of je nou fan van zijn muziek bent of niet, de presentatie was behoorlijk episch.

Daarnaast was het ook een groot succes voor de rapper en uitgever Epic Games. Het bedrijf liet namelijk weten dat het Travis Scott-concert in Fortnite goed was voor een nieuw record wanneer het aankomt op spelers die tegelijkertijd er naar aan het kijken waren.

Het Travis Scott-evenement in Fortnite

Volgens de ontwikkelaar ware er maar liefst 12,3 miljoen spelers wereldwijd die het concert van Travis Scott in Fortnite bijwoonden. Dat waren voornamelijk Amerikaanse spelers, aangezien het in Nederland midden in de nacht plaatsvond. Mocht je het gemist hebben: geen nood. Morgenmiddag om 17 uur kun je in Nederland het evenement bijwonen. Het zal qua inhoud redelijk hetzelfde zijn, dus mocht je er vannacht voor hebben opgestaan, dan hoef je het niet nog een keer te beleven.

Mocht je geen zin hebben om het evenement in de game te aanschouwen, maar wil je wel weten hoe het er uit ziet? Dan is de onderstaande video wellicht de moeite waard. Ja, er wordt wat doorheen gekletst door de desbetreffende streamer en de hoeveelheid bro en sick is iets te hoog, maar je krijgt wel een goed beeld van wat het Travis Scott-evenement in Fortnite was. En wat mij betreft is dat niet minder dan episch. Bekijk de video hieronder.

Na afloop van het Travis Scott-concert viel trouwens ook nog iets op. De actie in de game was iets anders dan normaal. De wereld was namelijk schuin gemaakt, waardoor je constant het gevoel had dat er iets mis was in de game Fortnite. Meer lezen over de titel? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het Travis Scott Fortnite-evenement was episch en een groot succes
Sluiten