Daniel Koster
Daniel Koster 4 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

Het uitklapbare More Sky raam is dé manier om van extra daglicht te genieten

Wanneer je een tijdje binnen zit kun je al gauw het gevoel krijgen dat je opgesloten zit. Dit is vooral het geval wanneer je kamer weinig daglicht kent. Vandaar dat wij zo’n fan zijn van dit raam, het More Sky raam. Dit raam is namelijk uitklapbaar waardoor je kamer wat ruimer wordt, meer daglicht toelaat en jij heerlijk in de (buiten)lucht kunt zitten!

Meer lucht met het More Sky raam

Het raam is door de Argentijnse architect Aldana Ferrer Garcia ontworpen. Zij ontwierp drie exemplaren van dit toffe raam zodat er voor ieder wat wils is. Het eerste type is uitschuifbaar als een soort van accordeon. Doordat het raam ook een speciaal lig-vlak van kussens kent kun je zodoende heerlijk in je raamkozijn liggen en van een extra portie daglicht genieten. Of natuurlijk heerlijk onder de sterrenhemel relaxen. Het tweede type is een uitschuifbaar raam waarbij je je nek lekker buiten de omgeving van je muren kunt steken zonder bijvoorbeeld nat te worden. En je kunt zo ook lekker turen naar de mensen die beneden op de straat rondlopen bijvoorbeeld. De laatste versie van het raam is een draaideur. Hier moet je wel een wat sterkere maag voor kennen, maar is voor de waaghals toch wel de vetste van de drie!

Helaas (voor nu) een concept

Het More Sky raam is voor nu helaas nog een concept. Wij denken echter dat dit niet lang meer het geval zal zijn. Het briljante raam is namelijk met veel enthousiasme ontvangen. We houden je op de hoogte en laten het je weten wanneer-ie daadwerkelijk in productie zal gaan. Wij nemen stiekem aan dat jij ook wel wat ziet in deze uitklapbare ramen!

Wil je je kamer op andere manieren tof indelen om meer ruimte tot stand te laten komen? Check dan:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Het uitklapbare More Sky raam is dé manier om van extra daglicht te genieten
Sluiten