Het verhaal van Metro Exodus wordt heerlijk in beeld gebracht

Dit voorjaar kent een groot aantal hele toffe titels. Metro Exodus is er daar duidelijk één van. Waar de eerste twee Metro-games je liet strijden in het post-apocalyptische Moskou en daarbij voornamelijk in de metro-tunnels je moest verschuilen, daar neemt Metro Exodus je mee naar de grote buitenwereld. Andermaal ga je aan de slag met Artyom, maar deze keer ga je op zoek naar hoop buiten Moskou. Vandaag hebben we een Story Trailer en nog veel meer over Metro Exodus.

De Metro Exodus Story Trailer

Maar laten we het voor het gemak maar beginnen met de Story Trailer. Deze geeft je een beetje een beeld van wat je straks kunt verwachten van Metro Exodus. Zo verlaat je dus Moskou en ga je met een trein op zoek naar een beter leven. Afgaande op de trailer lijkt het leven buiten de metro ook niet echt heel gezellig en is iedereen op zoek naar macht en aanzien in de nieuwe wereld. Bekijk de trailer hieronder.

Daarnaast is bekend geworden dat er een Xbox One X Metro Saga-bundel gaat verschijnen. Deze bevat een Xbox One X met 1 TB hardeschijf, de games Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux en het komende Metro Exodus. Op die manier kun je dus gelijk de complete serie gaan beleven en heb je een krachtige spelcomputer in huis. De bundel komt op 15 februari uit, tegelijkertijd met Metro Exodus en gaat 499 euro kosten.

Metro Exodus

En als laatste nieuwtje rondom Metro Exodus kunnen we melden dat de game straks bij release een zogenaamde Photo Mode krijgt. Daarmee is het mogelijk om op elk moment in de game te pauzeren en van hetgeen wat je dat op dat moment meemaakt een foto te nemen. De maker hoopt dat op die manier de schoonheid van de game nog beter tot zijn recht komt.

Metro Exodus komt op 15 februari uit en is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Het verhaal van Metro Exodus wordt heerlijk in beeld gebracht
Sluiten