Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 17 dec 2018

Netflix heeft zeer goed nieuws voor fans van The Bridge

De afgelopen weken hebben we eigenlijk weinig te klagen wanneer het aankomt op het aanbod van nieuwe content op Netflix. Veel films die echt de moeite waard zijn, zijn er op verschenen en ook pp het gebied van series is er genoeg te beleven. Als liefhebber van Terrace House kan ik bijvoorbeeld niet wachten op de nieuwe contentdrop die deze week komt. Ben je iets meer van de Scandinavische series? Dan is The Bridge een absolute aanrader. Er zijn inmiddels drie seizoenen van de reeks te bekijken en het vierde seizoen laat niet heel erg lang meer op zich wachten.

The Bridge Seizoen 4

Want het nieuwe seizoen verschijnt al op 1 januari van volgend jaar op Netflix. Lekker bijkomen van een lange nieuwjaarsnacht met een rustige serie op de bank. Wij zien het al helemaal voor ons. The Bridge neemt je mee naar Scandinavië waar een tweetal rechercheurs moeten werken aan een aantal zeer indrukwekkende zaken. Zoals je van een Scandinavische serie mag verwachten, is het tempo laag, maar wordt de spanning daardoor wel opgebouwd.

De personages in de serie zijn zeer overtuigend, terwijl de zaken behoorlijk heftig en daardoor spannend zijn.

De echte liefhebber heeft het vierde seizoen wellicht al gezien met de DVD-release die eerder dit jaar verscheen. Maar mocht je het dus puur via Netflix kijken, dan moet je nog een paar weken wachten. Daarna val je overigens wel een diepe put. Het vierde seizoen is het laatste seizoen uit deze serie. Hierna is het dus gedaan en moet je dus op zoek naar een nieuwe Scandinavische serie.

The Bridge

Wat mij betreft is Forbrydelsen oftewel The Killing nog altijd één van de betere series uit Denemarken. Hoewel de serie zo’n tien jaar geleden verscheen, is hij nog altijd de moeite waard. Wil je meer Netflix-inspiratie? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Netflix heeft zeer goed nieuws voor fans van The Bridge
Sluiten