Daniel Koster
Daniel Koster 10 jun 2016

Droommeubel voor iedere whiskyliefhebber, vinylfanaat én audiofiel

Een glas whisky (of twee, drie, vjierrr) doet ons naast dat we op een gegeven moment met een dubbele tong praten ontzettend genieten van het leven. De elitaire drank kent naast een verfijnde smaak ook een tof verhaal en die combinatie trekt ons zo. Als je dan ook nog eens met een adventskalender vol whisky komt zijn we tevreden. Helemaal content zijn we echter nooit, want er zijn altijd nóg meer manieren te vinden waarop whisky een rol in ons leven kan spelen. De volgende hebben we nu voor je in petto: een whiskybar, geluidssysteem, platenspeler en vinylcollectie in één. Wat een alleskunner!

Een alleskunner voor de whiskyliefhebber, vinyl-fanaat en anderen

Wauw, we hebben bijna geen woorden voor dit prachtige apparaat dat van walnoothout is gemaakt. Het is daarbij ook onmogelijk om ‘m in een hokje te plaatsen. Oké, het is een houten meubel. Deze bevat ten eerste een Pro-Ject Debut Carbon draaitafel. De DJ kan zich in stijl op ‘m uitleven. Ook is-ie van een 6,5 inch woofer, een 200 watt versterker, een 100 watt subwoofer, Airplay en twee aux inputs voorzien. Jup, de audiofiel zal zich ook wel raad weten met dit apparaat. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om 150 vinyls op te bergen. Hoi vinylfanaat! Om het dan ook nog eens af te maken is de draaitafel ook nog een whiskybar. Het meubel is namelijk van vier prachtige whiskyglazen voorzien en kent speciale ruimtes waar je vier flessen whisky (of de andere bocht die je drinkt) in kwijt kunt. WANT!

Voor elk persoon wel iets in petto

Wat een pracht van een meubel zeg. De ‘EGB2 Record Console’ is daarbij zo veelzijdig dat-ie in een normaal huishouden voor iedereen wel wat heeft te bieden. Een plaatje draaien, muziek luisteren of van een goed glas whisky genieten. Iedereen kan plezier beleven aan deze alleskunner. Wil jij dat ook? Stuur de creatievelingen achter de whiskydraaitafel dan een berichtje. Het apparaat wordt namelijk per order gemaakt!

Reageer op artikel:
Droommeubel voor iedere whiskyliefhebber, vinylfanaat én audiofiel
Sluiten