Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 5 jan 2018

Het WK Hearthstone is binnenkort in Amsterdam en jij kunt er heen

Hearthstone is één van de populairste games van dit moment. Het is een kaartgame, waarbij jij als speler een eigen deck maakt en vervolgens het online opneemt tegen anderen om te bekijken wie het slimste is en als winnaar uit de strijd komt. Het is een game waarbij je verschillende tactieken en strategieën kunt gebruiken om te winnen. Het is een game die je op je pc, tablet of smartphone kunt spelen en jaren na zijn release nog altijd superleuk is om te spelen. Maar het is minstens zo leuk om te kijken hoe andere gamers het spel spelen.

Hearthstone Championship Tour

Het is dan ook niet voor niets waarom Hearthstone één de populairste games is waar mensen op Twitch naar kijken. Het is een game waarbij de strijd continu op en neer gaat en de potjes soms op de meest mooie manier ten einde komen. En binnenkort kun je die epische strijd zelf bij wonen. Van 18 tot en met 21 januari 2018 wordt in de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam de finales van de Hearthstone Championship Tour gehouden. Dat is zeg maar het WK Hearthstone.

Hearthstone

Tijdens de Championship Tour komen de beste zestien Hearthstone-spelers ter wereld bij elkaar om te bepalen wie de allerbeste speler is. In totaal zijn er zestien deelnemers, waarvan er twaalf voortkomen uit de HCT Winter Championship, HCT Spring Championship en HCT Summer Championship. Daarnaast zijn er vier wildcard spelers. Het toernooi begint met een groepsfase alvorens verder te gaan in een play-off-bracket. De totale prijzenpot bedraagt 1 miljoen dollar. Kortom, er staat echt iets op het spel, wat de spanning van de finales alleen maar vergroot.

Win kaarten voor de finales van de Hearthstone Championship Tour

En jij kunt hier bij zijn. Van onze vrienden van Blizzard hebben we namelijk de mogelijkheid om twee kaarten voor dit evenement weg te geven. Zodoende kun jij met een vriend of vriendin op donderdag 18 januari bij één van de spannende wedstrijden aanwezig zijn. Het enige dat je hiervoor moet doen is een mail te sturen naar [email protected] waarin je aangeeft dat je kunt, je volledige naam en emailadres en het liefst ook je Battle.net battletag, zodat je een toffe card back voor je eigen Hearthstone verzameling scoort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het WK Hearthstone is binnenkort in Amsterdam en jij kunt er heen
Sluiten