Rutger Houweling
Rutger Houweling 19 aug 2016

Het ziet er niet uit, maar och wat zul je lekker in het vliegtuig slapen

Onderweg een uil knappen is vaak niet het meest comfortabele bed. Behalve als je business class vliegt. De innovatieve hoofdsteun NodPod gaat er echter voor zorgen dat jij overal een flinke bosuil kunt knappen.

Het nadeel van lange reizen met de trein, het vliegtuig of de auto maken is dat je verre van comfortabel zit en dus ook nooit lekker uitgerust op je bestemming aankomt. Dit heeft er mede mee te maken dat je rechtop zit en dat je geen chille hoofdsteun tot je beschikking hebt waardoor je hoofd naar beneden valt. We slapen niet voor niets liggend.

Als je dan toch zittend in slaap valt dan word je vaak wakker met pijn in de nek. Niet oké! Daarom kan dit wel eens de oplossing zijn voor zittende doch reizende slapers. Maak kennis met de NodPod.

De NodPod is bedacht door de Amerikaanse Paula Blankenship, die een Chelsea Peretti look-a-like als model heeft uitgezocht, en is als het ware een hangmat voor je gezicht. De hangmat houdt je hoofd steady tegen de stoel gedrukt waardoor je een comfortabele houding aanhoudt tijdens je trip. Wat zul je uitgerust aankomen! Voor 33 euro inclusief verzendkosten is de NodPod hier te koop. Er zijn echter meer revolutionaire hoofdsteunen. Dit exemplaar is ook wel chill.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het ziet er niet uit, maar och wat zul je lekker in het vliegtuig slapen
Sluiten