Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 5 feb 2018

Innovatieve HiCan bed brengt entertainment en ultieme rust bijeen

Misschien zijn sommigen van jullie gewend dat moeders een verhaaltje komt voorlezen voor het slapen gaan. Binnenkort zal dat verleden tijd zijn. HiCan is een nieuw bed wat voor jou Roodkapje gaat voorlezen. En ze leefden nog lang en gelukkig.

HiCan bed: bizarre gadget

Dit zieke designbed is een project wat al een tijdje loopt. Het bedrijf Ivan Tallarico uit Italië is al decennia lang bezig om de slaapervaring van jou optimaal te maken. Zie hier: HiCan, het revolutionaire bed waarbij je films en series kunt kijken en dit alles met het beste bed wat je kunt krijgen. Het matras past zich helemaal aan jou aan. Ondertussen lig jij lekker Game of Thrones te bingewatchen.

Het design ziet er ontzettend strak uit. Uiteindelijk gaat het toch om wat het ding kan doen. We hebben de belangrijkste punten even voor je op een rijtje gezet. Een HD project zendt je scherm zo voor je neus. In de zijkanten zijn onzichtbare speakers geplaatst en ondertussen kun je genieten van allerlei films, series en games.
Dit artikel verscheen als eerste op FHM.
Als je dan hartstikke afgemat bent van al dat mediavertier, kun je heerlijk gaan rusten. HiCan is niet alleen entertainment, maar zorgt ook nog eens voor de optimale slaapervaring. Het systeem controleert je ademhaling, hartslag en noem maar op. Dit alles is volgens de ontwerpers van het bed, goed voor de rust van je hersenen. Je valt dus zo in slaap.

HiCan is ontstaan uit een crowdfundingproject. Helaas kunnen we niet meer investeren in het bed van de toekomst, maar je kunt het wel nog kopen. Voor een mooi prijsje van 36.000 euro heb jij deze rakker in de zomer op je kamer staan. Wij doen het nog even met ons eigen trouwe bedje.

In de toekomst zullen dit soorten bedden nog wel opkomen en hopelijk een stuk goedkoper zijn. Vanaf nu dan, oogjes dicht en snaveltjes toe. Heb je juist moeite om je bed uit te komen? Check dan deze Spotify-playlist.

Reageer op artikel:
Innovatieve HiCan bed brengt entertainment en ultieme rust bijeen
Sluiten