Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Pop-Culture 19 feb 2016

Hilarische Netflix-series en -flims voor een flinke dosis komedie

Je bent na een drukke dag wel toe aan ontspanning. Dat doe je door thuis op de bank naar je favoriete series en films te kijken. Dit doe je uiteraard legaal via Netflix waar een groot scala aan content is te vinden. Helaas zie je soms door de bomen het bos niet meer en raak je meer gespannen door het zoeken naar iets nieuws dan ontspannen. Om je op te vrolijken (en te helpen zoeken) hebben wij een aantal series en films uit de komediegenre geselecteerd. Graag gedaan!

De beste films met een flinke dosis humor

Superbad
Voor sommigen bekend, maar altijd een garantie om helemaal stuk te liggen! Superbad is awesome!

Ride Along
Kevin Hart en Ice Cube zijn een gouden duo in deze film. Wij hebben in ieder geval flink dubbel gelegen om deze briljante film!

Check wat briljante komedie
Je kunt via Netflix allerlei toffe shows van de beste cabaretiers vinden. Van Jochem Myjer tot Theo Maassen en meer; je zult je een ongeluk lachen!

Coming to America
Het leven van een Afrikaanse prins verandert enorm wanneer hij in Queens aankomt. Eddie Murphy vertolkt de beste man op een briljante manier met zijn sidekick Arsenio Hall. Een ware klassieker.

Beste komedieseries op Netflix

Netflix presents: The Character
Een serie van acht opkomende artiesten zonder grenzen. Lach tot je erbij neervalt met deze outlaw comedy. Een show zonder regels of grenzen. Check de trailer voor een klein voorproefje.

The Office (Groot-Brittannië)
Er zijn zeker momenten waarop je met de medewerkers van The Office kunt meeleven. Volg in deze serie hoe Ricky Garvais, de narcistische baas van een kantoor in Groot-Brittannië, het leven van zijn medewerkers zuur maakt. De droge, tenenkrommende humor is briljant. Of zo vinden wij!

Sherlock
Sherlock is spannend, maar ook hilarisch. Dat komt vooral door hoe Sherlock Holmes wordt gespeeld. Benedict Cumberbatch doet dat op briljante wijze!

Freaks and Geeks
Een ietwat oudere serie uit 1999. De serie belicht op een lachwekkende manier allerlei aspecten van het leven van de middelbare scholier! Een aanrader!

Met deze komedieseries en films kom je de week zeker door. Echter, als je toe bent aan iets anders dan hebben wij ook een selectie van documentaires die je gezien moet hebben die je een succesvol leven schenken. Veel kijkplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Hilarische Netflix-series en -flims voor een flinke dosis komedie
Sluiten