Rutger Houweling
Rutger Houweling Apple 23 nov 2014

Hilarische nieuwe internetsensatie Dubsmash laat je communiceren met beroemde quotes

Yes, eindelijk weer een nieuwe Internetsensatie die écht komisch is. En wellicht potentie heeft het lang vol te houden. Kort gezegd combineer je met Dubsmash selfie-video’s met beroemde quotes. Het is dan de bedoeling dat je op een ludieke wijze de quotes playbackt. Om er het beste uit te halen is het dan ook helemaal geen slecht idee om de teksten eerst uit je hoofd te leren. De database met quotes is gigantisch. Van komieken, talentenjachten en Internetgekkies tot exotisch en gangster. Zelf een fragment aanmaken is ook mogelijk.

Eenmaal het juiste fragment uitgezocht? In het volgende scherm klik je op start, je ziet jezelf in het schermpje en het playbacken kan beginnen. Ready, go! Geen inspiratie? Onze favoriete hoofdredacteur van Froot.nl zorgt hier maar al te graag voor.

Het hele weekend gaat het al los in onze WhatsApp-groepen, op Instagram en op Twitter. Op Facebook blijft het nog verdacht rustig, maar dit zal niet lang meer duren. Wat chill is, is dat je gemaakte Dubs kunt opslaan in je filmrol en ze dus ook op een later tijdstip kunt inzetten. Maak bijvoorbeeld een toffe Dub voor als je mensen gedag zegt. Of een originele liefdesverklaring! De liefde van je leven zal nooit meer een uitstapje naar een verkeerd adres maken. Opzekers! Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de humor en hilarische momenten die de app met zich meebrengt. Er wacht dus nog maar één ding op je vanavond, Dubsmash is hier voor iOS en hier voor Android te downloaden. Een zondagavond is lang niet meer zo vermakelijk geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarische nieuwe internetsensatie Dubsmash laat je communiceren met beroemde quotes
Sluiten