Daniel Koster
Daniel Koster Apple 6 apr 2016

Hilarische, sceptische reacties na de onthulling van de eerste iPod

Oké, achteraf is gemakkelijk praten. Maar ja, wie door zijn mening te ventileren zijn billen brandt moet ook op de blaren zitten. Dat is al iets dat we merkten toen we de reacties op de eerste iPhone checkten. Dit gaat ook zeker weer op voor de reacties op de onthulling van de eerste iPod. Die waren niet altijd even positief. Nu we het succes van de iPod kennen zijn de reacties van deze sceptici interessant om terug te lezen. En ook redelijk lachwekkend!

Reacties op de onthulling van de eerste iPod

Apple bestond natuurlijk al lang voordat in 2007 de eerste iPhone werd onthuld. De eerste iPod werd namelijk in 2001 onthuld. Dit zou hét nieuwe Apple-product zijn, of zo vertelde Steve Jobs. Achteraf is gebleken dat dit apparaat een daverend succes was dat Apple op de kaart zette. Maar in die tijd was niet iedereen van het kunnen van het apparaat overtuigd. Dat blijkt uit de hilarische reacties die je nog steeds op het web kunt vinden. Wij hebben er hieronder een paar voor je geselecteerd die we via MacRumors tegen het lijf liepen!

Cool? Nee!

iPoop en iCry?

Nog een MP3 speler, dat wordt niks!

Revolutionair, nee!

Belachelijk zelfs

Gooi er alsjeblieft nog een ‘one more thing’ uit, er moet meer zijn

Te duur (zoals altijd)

Ja Steve, echt te duur

Appl…ied stupitidy zelfs!

Toch zijn er ook enkele positieve reacties, zoals deze:

Uiteindelijk bleek de iPod dus een groot succes. Het is nu ook wel ietwat gemakkelijk om alle sceptische reacties met de grond gelijk te maken en daarom doen we dat ook niet. Want ja, het apparaat was niet zo revolutionair als de iPhone dat wel was. Toch heeft Apple met de iPod laten zien waar ze goed in zijn. Apparaten produceren die fijn werken, er gelikt uitzien en van goede kwaliteit zijn. Dat doet het bedrijf nu nog. Pas dus op met wat je zegt over het nieuwste apparaat van Apple op het web. Dit kan later nog tegen je worden gebruikt!

Reageer op artikel:
Hilarische, sceptische reacties na de onthulling van de eerste iPod
Sluiten