Albert Heijn heeft 65-inch 4K smart-tv voor minder dan 500 euro

Deals Jeroen Kraak 13 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Het EK 2024 komt eraan en dus wil je alle wedstrijden scherp op een groot scherm zien. Albert Heijn heeft voor je nu de ideale 4K smart-tv voor minder dan 500 euro.

Dit weekend is het zover: het begin van het EK 2024. Waarschijnlijk wil je zoveel mogelijk wedstrijden zien, maar vooral de wedstrijden van het Nederlands Elftal. En natuurlijk geldt: hoe groter, hoe beter. Voor een grote smart-tv ben je deze week op het juiste adres bij Albert Heijn.

De supermarkt heeft een 65-inch 4K smart-tv van het merk Hisense in de aanbieding. Hiermee beleef je het EK 2024 extra goed.

Een 65-inch 4K smart-tv bij Albert Heijn

Om precies te zijn gaat het bij Albert Heijn om de Hisense 65A6K. En 65-inch is echt enorm, want dat betekent een afmeting van 145 centimeter breed en 83 centimeter hoog. Op dit scherm kun je dus uitstekend zien wanneer een voetballer buitenspel staat.

Met de scherpte zit het ook goed, want dit is een 4K smart-tv. Dat zijn in totaal zo’n 8,3 miljoen pixels op je scherm. Dankzij Direct Full Array heb je gelijkmatige zwarttinten, omdat het licht gelijkmatig over het scherm wordt verdeeld. AI Adaptive Depth geeft je dan weer goede diepte. HDR10+ laat de juiste kleuren van je scherm afspatten.

(Afbeelding: Albert Heijn)

Pixel Tuning verfijnt de beelden die je op de smart-tv ziet, waardoor je beter details ziet en donkere en heldere tinten beter naar voren komen.

Niet voor gamers

Op deze smart-tv, die je bij Albert Heijn scoort, kun je kiezen uit verschillende beeldmodi, die de kleuren en details aanpassen op wat voor soort content je kijkt. De speciale AI Sportsmodus is dus ideaal voor het EK 2024.

Voor de gamers is er een speciale gamemodus. Je console sluit je aan op een van de drie HDMI-poorten. Let wel op, want dit zijn 2.0-poorten, waardoor je maar tot 60 fps kunt gamen. Wil je dus een hogere verversingssnelheid van het beeld (120 fps), dan zul je een televisie moeten zoeken met HDMI 2.1.

Desondanks is deze smart-tv een goede deal voor zijn prijs. Normaal kost dit exemplaar 699 euro, maar nu heb je ‘m bij Albert Heijn voor 499 euro.

Lidl geeft 900 euro korting op deze elektrische fiets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen