Hitman 2 neemt je mee naar de Colombiaanse jungle

Dit najaar kent een mooie berg aan toffe games. Daarbij lijkt het er op dat we in een sprint trekken richting 26 oktober, de dag waarop Red Dead Redemption 2 uitkomt. Vervolgens nemen we een paar weken pauze en verschijnen er nog een paar toffe titels. Eén van die games is Hitman 2, waar we vandaag een nieuwe locatie van mogen zien.

Hitman 2 neemt je mee naar Colombia

Bij de onthulling van de game zagen we Miami als de setting. Daar moest je tijdens een race één van de coureurs daar uitschakelen. Die onthullingstrailer kun je hier bekijken. Maar zoals in elke Hitman-game doe je andere locaties aan. De tweede locatie is nu onthuld in de vorm van Colombia. En dan niet een grote stad, maar de jungle waar Agent 47 los moet gaan. Een teasertrailer van die locatie vind je hieronder.

In de jungle kun je iets minder makkelijk een vijandelijke basis infiltreren. Vijanden zullen je snel gaan opmerken wanneer ze iemand zien die daar niet thuishoort. Wat dat betreft ligt het in de lijn der verwachten dat je in de missie snel een simpele guard moet uitschakelen om vervolgens die kleding aan te doen en vanuit die positie je langzaam maar zeker op te werken richting je doel. Daarbij zijn er waarschijnlijk meerdere opties om dat doel uit te schakelen, zoals we van de serie gewend zijn.

Hitman 2 jungle

Naast de twee onthulde levels kun je in de game ook de levels spelen uit het eerste deel. Deze zijn los te koop, maar waarschijnlijk gratis als je het origineel hebt.

Hitman 2 zelf verschijnt overigens op 13 november. De game is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als je de game pre-ordert, dan kun je gelijk aan de slag met de stand alone Sniper Assassin-modus, die best wel geinig is. Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Hitman 2 neemt je mee naar de Colombiaanse jungle
Sluiten