Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 jun 2019

Nieuwe Hitman 2-content neemt je mee naar New York

Hitman 2 is wat mij betreft één van de leukere games die vorig jaar is verschenen. Het is een titel waarbij je in elk level dat je speelt enorm veel vrijheid hebt om je verschillende opdrachten te voltooien. Daarbij ga je aan de slag als huurmoordenaar Agent 47 en moet je proberen jouw doelwitten zo stlletjes mogelijk uit te schakelen. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Dan hebben we goed nieuws. Hitman 2 komt vandaag met nieuwe content die je meeneemt naar New York.

Hitman 2 in New York

Het level van New York is vanaf vandaag verkrijgbaar voor bezitters van de Expansion Pass en Expansion Pack 1 en bevat de nieuwe campagnemissie ‘Golden Handshake’, plus een contractmodus voor de missie, nieuwe uitdagingen, vrij te spelen items, prestaties en meer. New York krijgt ook een eigen Mastery Progression-systeem, waarbij spelers met elk niveau van locatiebeheersing een nieuw startpunt, pick-up door het agentschap, gereedschap of wapen voor hun inventaris krijgen dat ze kunnen meenemen naar andere locaties en missies. In de onderstaande trailer kom je alvast in de juiste stemming.

Wanneer je nog geen uitbreiding voor de game hebt gekocht, dan kun je de Expansion Pass voor 39,99 euro kopen. Voor datzelfde bedrag kun je overigens ook de Gold Edition van Hitman 2 kopen. Daar zit namelijk de Expansion pass bij en kun je vervolgens besluiten dat je de losse game nog voor iets van twintig euro op Marktplaats gooit. Dan ben je gelijk ook verzekerd van de toekomstige uitbreidingen die nog gaan verschijnen voor de game. En als de missie in New York een beetje van hetzelfde niveau is als de andere missies die je in Hitman 2 kunt beleven, dan kun je je opmaken op heel wat uren aan speelplezier. Tegelijkertijd zijn er ook nieuwe Targets toegevoegd aan de missies in Mumbai en Santa Fortuna.

Reageer op artikel:
Nieuwe Hitman 2-content neemt je mee naar New York
Sluiten