Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Wees de hittegolf de baas met deze goedkope airco van Aldi

Potverdikkie mensen, er komt een nieuwe hittegolf op ons land af. Vanaf vandaag tot en met het einde van het weekend kunnen we met man en macht de warmte bestrijden. Gelukkig hebben onze vrienden van Aldi een prachtige oplossing. Iemand nog een goedkope airco nodig?

Wie aan de Aldi denkt, die heeft het vaak over de boodschappen. Toch is dit ook een uitstekende plek om fantastische gadgets op de kop te tikken. Het mooiste van alles? Het is totaal niet duur!

Aldi heeft dé oplossing voor de hittegolf

Het is warm vandaag en het wordt de rest van de week alleen nog maar warmer. Een hittegolf komt met een noodgang de kant van Nederland op en we bereiden ons aan alle kanten voor. Het RIVM komt met een hitteplan terwijl hier de biertjes de koelkast invliegen en het vlees voor de barbecue wordt ingeslagen. Je moet er het beste van maken.

Al is het natuurlijk wel zo dat het weer zo nu en dan zijn tol kan eisen. Slapen in een snikhete kamer of leven in een huis dat niet afkoelt is alles behalve een pretje. Gelukkig weet deze Tristar Airco, die je bij de Aldi op de kop kunt tikken, daar wel raad mee. Met een koelvermogen van 7000BTU, een aanpasbare ventilatorsnelheid én een bereik tot 60 vierkante meter zit je gebakken. Of nou, eigenlijk juist niet.

Aldi Airco hittegolf
Afkoelen als een malle! (Afbeelding: Aldi)

Het moge duidelijk zijn: wie gebruikmaakt van deze aanbieding zal er heerlijk koeltjes bijzitten. Waar de mobiele airco van Tristar je normaal gesproken voor 299 euro op de kop tikt, betaal je op dit moment slechts 169 euro. Met een koele achterkant op je bank zitten en 130 euro besparen? Wij zouden het wel weten!

Nog meer handige aanbiedingen

Zoals gezegd hoef je niet alleen bij de Aldi voor je boodschappen. Dat geldt overigens ook voor de Lidl. Beide winkels hebben, samen met Kruidvat en Action, fantastische gadgets voor je klaarliggen. Dat is dan ook de reden dat we deze wekelijks met liefde voor je uitzoeken.

Ben je benieuwd hoeveel korting je deze week kunt scoren en met welke producten je dat kunt doen? Lees dan zeker even het onderstaande artikel!

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals: van een BBQ tot Pokémon-kaarten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!